CANLI İZLE - Akhisar Trabzonspor canlı izle - Akhisar Trabzonspor şifresiz canlı izle

Akhisar Trabzonspor canlı izle. Süper Lig'in 25. haftasında Akhisar Trabzonspor ile karşılaşıyor. İşte Akhisar Trabzonspor maçı kaç kaç? Akhisar Trabzonspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Akhisar Trabzonspor canlı izle ve Akhisar Trabzonspor canlı dinle bilgileri...

CANLI İZLE - Akhisar Trabzonspor canlı izle - Akhisar Trabzonspor şifresiz canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
12 Mart 2018 Pazartesi 18:54

Akhisar Trabzonspor canlı izle. Süper Lig'in 25. haftasında ligin ilk yarısında 6-1'lik tarihi bir skorla Akhisar'a yenilen Trabzonspor çifte hedef için sahaya çıkacak. Karadeniz Fırtınası bu maçı kazanarak hem Avrupa Kupası hedeflerine yaklaşmaya çalışcak hem de ilk maçın rövanşı için mücadele edecek. Akhisar Trabzonspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Akhisar Trabzonspor izle aramaları gerçekleştiriyor. Akhisar Trabzonspor maçı şireli şifresiz yayınlayan kanalları sizin için derledik. Akhisar Trabzonspor maçı canlı izle yolunu bulamadıysanız habermizden Akhisar Trabzonspor canlı radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. Akhisar Trabzonspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Akhisar Trabzonspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Akhisar Trabzonspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut.

Akhisar Trabzonspor canlı izle

CANLI İZLE - Akhisar Trabzonspor canlı izle - Galatasaray Konyaspor şifresiz canlı izle
Akhisar Trabzonspor maını canlı izlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız

Akhisar Trabzonspor canlı dinle

CANLI İZLE - Akhisar Trabzonspor canlı izle - Galatasaray Konyaspor şifresiz canlı izle
Akhisar Trabzonspor maını canlı dinlemek için yukarıdaki fotoğrafa tıklayınız

Akhisar Trabzonspor maçı saat, kaçta hangi kanalda?

STAT: Spor Toto Akhisar Stadı
HAKEM: Ümit Öztürk
YAYIN: beIN SPORTS
SAAT: 20.00

Akhisar Trabzonspor muhtemel 11'ler

AKHİSARSPOR: Lukac, Onur, Caner, Mustafa Yumlu, Ömer Bayram, Eray Ataseven, Serginho, Sissoko, Larsson, Muğdat Çelik, Seleznov
TEKNİK DİREKTÖR: Okan Buruk

TRABZONSPOR: Onur, Pereira, Uğur, Okay, Novak, Kucka, Onazi, Sosa, Olcay Şahan, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz
TEKNİK DİREKTÖR: Rıza Çalımbay

Akhisarspor - Trabzonspor maçı hakemi

Teleset Mobilya Akhisarspor - Trabzonspor maçının orta hakemi Ümit Öztürk olacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Uygar Bebek ve Erkan Akbulut üstleneyecekler. Karşılaşmanın dördüncü hakemi is Ali Şansalan.

Trabzonspor 6-1'in rövanşına çıkıyor

Beşiktaş yenilgisinin ardından olağanüstü kongre kararıyla sarsılan Trabzonspor bugün Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanında çok kritik bir puan mücadelesine çıkacak.

Şampiyonluk yarışından erken kopan ve rotasını Avrupa kupaları olarak belirleyen bordo-mavili takım, Akhisar karşısında çifte hedefi vurmaya çalışacak. Sahadan galibiyetle ayrılması halinde rahat bir nefes alacak olan Karadeniz ekibi aynı zamanda sezonun ilk yarısında evinde 6-1 gibi tarihi bir skorla yenildiği rakibinden rövanşı almayı da başaracak.

Rıza Çalımbay'dan Akhiar açıklaması

Trabzonspor'da Ersun Yanal’ın bileti Medical Park’ta oynanan ve 6-1 Akhisarspor'un galibiyetiyle sona eren karşılaşmanın ardından kesilmişti. Habertürk Spor'un haberine göre; Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bordo-Mavili futbolcularıyla yaptığı toplantıda şunları söyledi:

“Arkadaşlar kulübümüz şu an kötü günler geçiriyor. Yönetimimiz kongre kararı aldı ama biz işimizi sonuna kadar iyi yapmak zorundayız. Evet, sakatlarımız ve cezalılarımız var. Yerlerine oynayacak arkadaşlarımızdan ricam iki kişilik oynasınlar. Ayrıca, ligin ilk yarısında Trabzon’da Akhisar’a 6-1 mağlup olduk. Şimdi bu rövanşı ne yapıp edip almak zorundayız. İşte büyüklük buralardadır. Önemli olan bu zor süreci hep birlikte geçmektir. Ben hepinizi sonuna kadar güveniyorum. Maçı kazanın, alın rövanşı. Alanyaspor Trabzon’da 3-0’dan 4-3 yapmış ve maçı kazanmıştı fakat rövanşı ikinci yarıda almasını bildik. Şimdi sıra Akhisar’a geldi. Kesinlikle mazeret kabul etmiyorum, çok eksik olmamıza rağmen biz iyi bir takımız, herkes kendisini göstersin. Şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır.”

Trabzonspor'da eksiklikler

Akhisar maçı öncesi Abdülkadir ve Kamil Ahmet sakatlıkları nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Fırtına’da 7 futbolcu sakat, Hubocan da cezası nedeniyle bugün yok

Fırtına'da Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesi sakatlık şoku yaşanıyor. Karadeniz ekibinde 7 oyuncu sakatlığı, Hubocan ise kart cezalısı olduğu için bugün yok. Hafta başından itibaren birçok antrenmana sağ arka adalesindeki çekme nedeniyle katılamayan Abdülkadir, son çalışmada da ağrıları devam edince Akhisarspor maçı kadrosuna alınmadı. Ayrıca yine omzundan sakatlanan Kamil Ahmet de kadrodan çıkarıldı.

Burak Yılmaz formasına kavuştu

Sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle kadroda sıkıntı yaşayan Trabzonspor'da sevindirici gelişme ise takımın gol yükünü çeken Burak Yılmaz'ın, sarı kart cezasını bitirip dönecek olması oldu. Attığı 18 golle krallık yarışında iddialı olan tecrübeli oyuncunun yapılan antrenmanlarda bir hayli hırslı olduğu gözlendi. Savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle Okay'ı stoper bölgesine çekmenin planlarını yapan Rıza Çalımbay, Onazi ve Kucka ikilisine ise orta sahada görev verecek.

Sami Can formayı kaptı

Sakatlıkları nedeniyle yaklaşık bir ay sahalardan uzak kalacak Bero, Durica, Mustafa, Esteban ve Castillo'yla birlikte toplam 7 oyuncu bugünkü maç kadrosunda yer almadı. Bu nedenle hafta içerisinde profesyonel sözleşme imzalanan genç oyuncu Sami Can, 19 kişilik kafileye dahil edildi.

19 yaşında olan Sami Can 1.87 boyunda ve sol bekte görev yapıyor.

Çalımbay Uğru Demirok ve Okay Yokuşluyu savunmaya çekiyor

Trabzonspor'da, Durica'nın sakatlığı, Hubocan'ın sarı kart cezalısı olması nedeniyle Uğur Demirok ve Okay Yokuşlu'nun savunmada görev yapması bekleniyor. Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın Durica ve Hubocan'ın yokluğunda yapılan taktik antrenmanlarda stoper bölgesinde Uğur ve Okay ikilisine görev verdiği görüldü. Sezonun ilk yarısında Teknik Direktör Ersun Yanal'ın bazı maçlarda stoper bölgesinde görev verdiği Okay Yokuşlu'ya, savunmada yaşanan sıkıntı nedeniyle Rıza Çalımbay'ın da görev vermesi bekleniyor. Uğur Demirok'un yanında oynayabilecek bir diğer isim ise Kucka.

Abdülkadir Ömür son dakika sakatlandı

Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür, Akhisarspor karşılaşmasında oynayamayacak.

Süper Lig'in 25. Hafta maçında Akhisarspor'la karşı karşıya gelecek olan Trabzonspor'da bugünkü antrenmanda ayağında ağrı hisseden Abdülkadir Ömür idmanı tamamlayamadı.

Abdülkadir'in sağlık durumunun yapılacak kontrollerin ardından belli olacağı belirtilirken, Akhisar maçı maçı kadrosuna alınmadığı öğrenildi.

Yusuf Yazıcı patlama yapmak istiyor

Karadeniz ekibinin yıldızı Yusuf Yazıcı, Teleset Mobilya Akhisar'a karşı patlama yapmak istiyor. 2 haftadır yedek kalıp sonradan oyuna giren 21 yaşındaki 10 numara, idmanlara oldukça hırslı gözüktü. Yusuf, "Zor günlerden geçiyoruz. Akhisar'ı yenerek hem 3 puan hem de moral kazanmak istiyoruz. Rakibimiz yükselişte olan bir takım ama biz de iyi takımız. Yaşadığımız şanssızlıklar nedeniyle bu durumdayız. Avrupa kupalarına katılmamız için her maçımızı almamız gerek" dedi. Genç orta saha, artık her maçı final gibi gördüklerini de özellikle dile getirdi.

Trabzonspor'da kart alarmı

Bordo-mavililerde kaptan Onur, Durica, Mustafa Akbaş, Dame N'Doye, Jose Sosa, Matus Bero, Onazi, Okay Yokuşlu ve Olcay Şahan, sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak olan Evkur Yeni Malatyaspor maçında forma giyemeyecek.

Trabzonspor taraftarı takımı yalnız bıraktı

Normal şartlar altında Trabzonspor’u deplasman yolculuklarında taraftarı yalnız bırakmazdı. Ancak Akhisar yolculuğu öncesinde tablo farklıydı. Çok az sayıdaki taraftar ve havalimanının rutin yolcuları dışında Bordo-Mavililer’e ilgi yoktu. Dün özel uçakla İzmir’e giden Trabzonspor, daha sonra karayoluyla Manisa’ya geçti.

Akhisar rekora koşuyor

Son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan, bu süreçte, Bursa, Karabük, Konya ve Fenerbahçe’yi mağlup eden Akhisar, kendisi açısından sezonun en iyi serisini yakalamıştı. 4’te 4 yapan Manisa ekibi, bugün Trabzonspor karşısında kendi rekorunu geliştirmek istiyor. Okan Buruk’un öğrencileri, ligin ilk yarısında Trabzonspor’u Trabzon’da 6-1 yenmiş ve Ersun Yanal’ın gidiş sürecini başlatmıştı.

Akhisar Trabzonspor'u zorluyor

Trabzonspor ile Teleset Mobilya Akhisarspor, Süper Lig’de 12. kez karşılaşacak. İki takım arasında geride kalan 11 maçta bordo-mavililer sadece 3 galibiyet  alabildi. Ege temsilcisi 5 kez kazanırken, 3 maç da berabere tamamlandı. Trabzonspor’un 15 golüne, Akhisarspor 21 golle karşılık verdi.

Trabzonspor'dan deplasmanda yenilgisizlik serisi

Spor Toto Süper Lig'de kötü günler geçiren Trabzonspor 141 gündür ise deplasmanda oynadığı maçlarda yenilgi görmedi. Dış sahada son yenilgisini Evkur Yeni Malatyaspor'a karşı 21 Ekim 2017'de 1-0'lık skorla alan Karadeniz ekibi, söz konusu maçın ardından deplasmanda oynadığı 7 maçta 4 beraberlik ve 3 galibiyet elde etti. Trabzonspor, deplasmanda oynadığı son Alanyaspor maçını 2-1 kazanarak haftalar sonra 3 puanla tanışmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar