BLACK BRUIN SPORCUSU BÜŞRA SENA SAVAŞER WORLDFOOD İSTANBUL ULUSLARARASI GIDA ÜRÜNLER VE TEKNOLOJİLERİ FUARINA KATILDI.

Oğuz Holding markaları ile 1-4 Eylül 2022 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen 30. yıl WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünler ve Teknolojileri Fuarına katıldı. Sporcuları Büşra Serna Savaşer de ‘Tony Kart 401 R’ yarış aracı ile katıldı ve Motorsporları hayranları ile buluştu.

Son Güncelleme: 7 Eylül 2022 Çarşamba 04:19
6 Eylül 2022 Salı 20:27

BLACK BRUIN MOTORSPORLARINA VE KARTİNG SPORCUSU BÜŞRA SENA SAVAŞER’E TAM DESTEK VERİYOR.

Oğuz Holding markaları ile 1-4 Eylül 2022 tarihlerinde TÜYAP’ta gerçekleşen 30. yıl WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünler ve Teknolojileri Fuarına katıldı. 341 numaralı stantta fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgisi vardı. Holding’in amiral gemisi olan Black Bruin standı özellikle ziyaretçi akınına uğradı.

 

25 yıl önce kurulan Oğuz Holding, Türkiye’nin en büyük içecek üreticisi konumundadır. Oğuz Holding 103 ülkeye ihracat yapan ve %100 milli sermaye ile kurulan bir aile şirketidir. Bünyesinde barındırdığı, BlackBruin, Sarıyer Limonata, Sarıyer Gazozu, Juss Meyve Suyu, bilinen markalarıdır.

Yerli ve yabancı ziyaretçiler, enerji içeceklerinin lezzetine varırken bir yandan da Türkiye’nin Karting’de  Senior kategorinin en genç Kadın sporcusu Büşra Sena Savaşer ile fotoğraf çektirerek sohbet ettiler.

Fuara özel izinle getirilen ‘Tony Kart 401 R’ yarış aracı stantta özel bir yerde gelen ziyaretçilere teşhir edildi. Savaşer, gençlere Karting sporunu ve yarıştığı profesyonel aracını tanıtırken, onların merakla dinlediklerini görünce çok mutlu oldu. Black Bruin, Fuara sporcusunu davet ederek sporun tanıtımına çok değerli katkıda bulunmuş oldu. Bu tür etkinliklerin yapılmasıyla Motorsporlarını gençlerimize sevdirerek, caddelerde değil güvenli ve kurallı bir şekilde pistlerde yarışmalarına imkan sağlanmış olacak.

,

Black Bruin bu sezon Motorsporlarına da güç katıyor. 2022 sezonuna ilk olarak Antalyalı Karting sporcusu Büşra Sena Savaşer’i destekleme kararı aldılar ve BlackBruin renklerine kavuşturdular.

BÜŞRA SENA SAVAŞER 2022 MOTUL TÜRKİYE KARTİNG ŞAMPİYONASINA HIZLI BAŞLADI.

Sezonun ilk yarışı TOSFED Körfez Karting Yarış Pistinde gerçekleşti. BlackBruin sporcusu Büşra Sena Savaşer sezona harika bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 17 başarılı sporcunun katıldığı yarışların ilkinde genel klasman dördüncüsü olurken Kadınlar birincisi oldu.

Sezonun 2. Ayak yarışları Uşak’ta gerçekleşti ve Sena Savaşer ilk iki yarışta müthiş mücadele etti ve genel klasman dördüncüsü, kadınlar birincisi oldu.  Sezonun 3. Ayak yarışları Tuzla Karting Parkta, Tuzla Motorsporları kulübü tarafından düzenlendi. Büşra Sena Savaşer iyi bir başlangıç yaptı ve ilk yarışta genel klasman beşincisi olurken, kadınlarda ise birinci oldu.

Savaşer ikinci yarışın hemen başlangıcında aracında mekanik sorun yaşayınca o yarıştan puan çıkaramadı. Son yarışta ise rakibi ile talihsiz bir temas yaşayınca iyi başladığı yarışlardan 11 puan alarak ayrılabildi.

Sezonun 4. Ayak yarışları TOSFED Körfez Karting Pistinde gerçekleşti. Sena Savaşer ilk yarışı genel klasman 4. Ve kadınlar birincisi olarak tamamlarken 2. ve 3. Yarışlarda ise genel klasman beşincisi ve kadınlar birincisi olarak göz doldurdu.  Bu sonuç Büşra Sena Savaşer’in sorun yaşamadığı en iyi performansı olarak kayıt altına alındı. Sezonun bitimine 3 yarış kaldı. Büşra Sena Savaşer  24 sporcunun yer aldığı Senior Kategoride 92 puan ile genel klasman 8. Sırasında yer alıyor. Kadınlar da ise lider durumda.

Tüyap Fuar Merkezinde Black Bruin standında karşılaştığımız Oğuz Holding  Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hulusi Oğuz; Motorsporlarına destek olmayı istiyorduk. Bir gün ajansımızdan bize, bir Karting sporcusunun sponsorluk talebi bilgisi geldi. Biz de incelemeye aldık ve Sena hanımı sosyal medyadan takip etmeye başladık. Kadın sporcusu olarak yeni başlamasına rağmen çok güzel dereceler alıyordu ve dikkatimizi çekmeyi başardı, biz de memnuniyetle onların sponsorluk taleplerini değerlendirdik ve kabul ettik. Sena kardeşimiz de yarışlarda aldığı başarılarla bizi çok memnun etti. Bizim markamızı Türkiye’de en iyi şekilde temsil ettikleri için de gurur duyuyoruz. İnşallah Dünya çapında daha güzel başarılar elde edecek ve biz de mutlu olacağız. Avrupa’da ve Dünyada yarışlara katılacak bizde yanında olacağız. Sena’nın elde edeceği başarılarla hem Türk sporunu hem de bizim %100 yerli ürünümüzü Dünyaya tanıtarak fayda sağlamış olacak. Biz de sporcumuz gibi ürünümüzle Dünya pazarında yarışıyoruz. Ürünlerimizin dışarıdaki satışları ve talepleriyle gurur duyuyoruz. İnşallah Büşra Sena Savaşer kardeşimiz de tıpkı bizim ürünümüz gibi dünyada bir marka olacak ve bizi gururlandıracak.

Oğuz Holding Yönetim Kurulu Başkanı sayın Hulusi Oğuz konuşmasını şu sözlerle tamamladı. Sena bu sezon kalan üç yarışı da başarılarla geçecek, sezon sonunda şampiyon olarak kupasını fabrikamıza getirecek ve bizi gururlandıracak dedi.

Oğuz Holding CEO’su sayın Enes Örer ise konuşmasında; Enerji içeceği markamız, ekstrem sporlarına ve Motorsporlarına çok uygun. BlackBruin’i tüketen Genç nesil bu sporları çok seviyor, hatta hem spora hem de BlackBruin’e aşıklar. Bu enerji aşkını araştırmalarımızda, biz de son tüketicimizde görünce, Motorsporlarına destek neden olmuyoruz dedik ve tam bu noktada bizim istediğimiz ölçüde yolumuz Sena kardeşimiz ile kesişti. Çünkü bizim bazı nüanslarımız var. Çok dikkat ettiğimiz hassasiyetlerimiz var. Sena kardeşim bunlarla çok iyi örtüştü. Biz artık onunla bir yol arkadaşlığı noktasındayız, bu yolun sonuna kadar İnşallah yanında olacağız ve birlikte bol kupalar ve şampiyonluklar kazanarak taçlandıracağız.  Sena Savaşer kardeşimizle sonuna kadar devam edeceğiz. Artık onunla bir aileyiz. Biz çok güzel bir operasyona imza attığımızı düşünüyoruz ve hissediyoruz. O da yarışlarda ki performansı ile bize gurur veriyor. Bütün yarışlarını takip ediyoruz, bütün ekibimiz onun yanında olmaya Özen gösteriyor. Ona güç vermeye gayret ediyoruz ve onun Güler yüzünden enerjisi'nden besleniyoruz.

Oğuz Holding CEO’su sayın Enes Örer sözlerine şöyle devam etti. Müthiş bir sporcu, genç yaşına rağmen soğukkanlılıkla, centilmence müsabakalar çıkartıyor. Markamıza da kendisini çok benzetiyorum o yüzden de motor sporları noktasındaki marka yüzümüzün olmasından da onu desteklemekten de çok çok gurur duyuyoruz dedi.

Enes beye, döviz kurlarının yükselmesiyle ciddi bir krizin meydana geldiğini, gıda sektörünün nasıl etkilendiğini ve onların firma olarak bu krizle nasıl baş ettiklerini sorduk.

Oğuz Holding CEO’su sayın Enes Örer; Öncelikle biz sektör olarak krizlerden en az etkilenen tarafız.  Yine de biz çok bilinçli ve doğru adımlarla işimizi yönetiyoruz. Ülkemiz ana hammadde tedariki ve fiyatların dengesizliği ile ilgili ciddi problemler yaşıyor. Bu krizle baş etmenin en büyük katkısı şirketinizin ve markalarınızın gücüyle ilgili. Özellikle pandemiden bütün dünyanın öğrendiği kendi kendine yetebilmek. Biz bunu yıllar önce yaptık. Bugün bir meyve suyu üreteceksek eğer, bizim kendi meyve bahçelerimiz olacak, bizim kendi prefabrikamız olacak ve tüm üretim aşamasından son paketlemeye kadar kendi imalatımız olacak. Bizim yakında nasip olursa soğuk kahve ürünümüz piyasaya çıkacak. 1 Ekim'de başlıyoruz. Biz 3 yıl önceden çiftliklerimizi kurduk, büyükbaş hayvanlarımızı aldık. Neden mi çünkü içine koyacağımız sütlerimizi üreteceğiz. Dolayısıyla dışa bağımlılığı minimuma indiren şirketler hatta ülkeler, daha güçlü ve daha emin adımlarla yola devam edeceğini biliyoruz. Bizim özellikle markalarımız %100 yerli milli sermaye olması sebebiyle uluslararası firmalarla yarışıyor. İşte bir Türk sporcumuzun da kendi emeği ile uluslararası arenalarda bizim Bayramımızı dalgalandırarak dünyaya ismini duyuracak ve bizim enerji içeceği markamız BLACK BRUIN’de İnşallah tüm ülkelerde ses getirecek, duyulacak diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar