Beşiktaş'ta Ocak ayında transfer

Sergen Yalçın’la ön görüşme yapan yönetim Ocak ayında transfer harekatına başlıyor. Volkan Babacan, Serkan Kırıntılı ve Gökhan Akkan için nabız yoklayacak olan Kara Kartal, forvet transferinde ise Mandzukic, Balotelli ve Cenk Tosun isimleri üzerinde harekete geçecek.

Beşiktaş'ta Ocak ayında transfer
Son Güncelleme: 10 Kasım 2020 Salı 10:53
10 Kasım 2020 Salı 10:41

Zirvenin 7 puan gerisinde kalan ve oyun olarak da camiasını pek tatmin etmeyen Beşiktaş’ta devre arası transfer dönemi hareketli geçecek gibi görünüyor. Çünkü Siyah-Beyazlı yönetim kadrosunu güçlendirmek için şimdiden kolları sıvadı. Sergen Yalçın’la yapılan ön görüşmede bir kaleci ve bir golcünün alınmasına karar verildi.

 Dirsek temasları başladı

Şampiyonluk yolunda Ersin’den daha tecrübeli bir ismi isteyen genç hoca, Başakşehir’den Volkan Babacan, Konyaspor’dan Serkan Kırıntılı ve Rize’den Gökhan Akkan’ı listesine yazdı. Başkan Ahmet Nur Çebi ve kurmayları da 3 isim için dirsek temaslarına başladı.

İki yıldız da boşta

Forvet konusunda ise hedefteki isimler heyecan verici: Mario Mandzukic, Mario Balotelli ve Cenk Tosun... Mandzukic ve Balotelli’yle sezon başında görüşüp anlaşamayan Kara Kartal iki oyuncunun hâlâ kulüp bulamamasını fırsat bilecek. İki yıldızla da görüşmeler yeniden başlayacak. Çapraz bağ sakatlığını atlatan Milli yıldız Cenk Tosun ise Everton’dan yarım dönem için kiralanmaya çalışılacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar