Galatasaray şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı

 Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftasında Galatasaray BB Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı. Medipol Başakşehir'in 2-0 kazandığı haftada Galatasaray BB Erzurum spor deplasmanında 2 puan bıraktı.

Galatasaray şampiyonluk yarışında 2 puan bıraktı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
3 Mart 2019 Pazar 17:55

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, deplasmanda BB Erzurumspor ile karşılaştı. Kazım Karabekir Stadı'nda oynanan mücadele 1-1 sona erdi ve Galatasaray zirve yolunda 2 puan kaybetti.

BB Erzurumspor 18. dakikada Rashad Muhammed'in golüyle öne geçerken, Galatasaray'a beraberliği getiren golü 52. dakikada Younes Belhanda kaydetti.

Bu sonucun ardından Galatasaray'ın 3 maçlık galibiyet serisi noktalandı ve sarı-kırmızılılar 46 puanla, lider Başakşehir'in 8 puan gerisinde kaldı. BB Erzurumspor ise puanını 22 yaptı ve 15. sırada bulunan Bursaspor'un 5 puan gerisine düştü.

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray evinde Antalyaspor ile karşılaşacakken, BB Erzurumspor ise deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak.

BB ERZURUMSPOR 1-1 GALATASARAY

SAAT: 19:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Kazım Karabekir
YAYIN: beIN SPORTS 1 

BB ERZURUMSPOR: Sehic, Serkan, Lokman, Egemen, Leo, Scuk, İbrahim, Obertan, Emrah, Eduok, Rashad

GALATASARAY: Muslera, Semih, Luyindama, Marcao, Emre Taşdemir, Selçuk, Badou Ndiaye, Belhanda, Feghouli, Onyekuru, Mitroglou

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar