Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda - Basel Manchester City şifresiz izlenecek mi

Basel - Manchester City maçı ile Şampiyonlar Ligi heyecanı yeniden başlıyor. Son 16 turu ilk maçında Basel - Manchester City karşı karşıya gelecek. Peki Basel Manchester City maçı saat kaçta? Basel - Manchester City maçı hangi kanalda? Basel - Manchester City maçı canlı şifresiz yayınlanacak mı?

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda - Basel  Manchester City şifresiz izlenecek mi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
13 Şubat 2018 Salı 12:01

Basel - Manchester City Şampiyonlar Ligi son 16 turunun ilk maçında kozlarını paylaşacak. Manchester City deplasmanda avantaj peşinde koşarken, Basel kendi evinde taraftarının da destegiyle maçı kazanmanın peşinde olacak. Peki Basel - Manchester City maçı şifresiz yayınlanacak mı? Basel - Manchester City maçı hangi kanalda? Basel - Manchester City maçı saat kaçta gibi soruların tüm yanıtları haberimizde.

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda

Basel - Manchester City maçı 13 Şubat Salı günün saat 22:45'de başlayacak mücadele Tivibu Spor 3 ekranlarından canlı izlenecek.

Basel - Manchester City maçı saat kaçta hangi kanalda - Basel Manchester City şifresiz izlenecek mi

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maç programı ise şöyle;

13 Şubat Salı

Basel - Manchester City

Juventus - Tottenham

14 Şubat Çarşamba

Real Madrid - Paris Saint Germain (PSG)

Porto - Liverpool

20 Şubat Salı

Bayern Münih - Beşiktaş

Chelsea - Barcelona

21 Şubat Çarşamba

Saktar Donetsk - Roma

Sevilla - Machester United

Basel'den Şampiyonlar Ligi'nde etkileyici performans

İsviçre Süper Ligi'nin son şampiyonu olan Basel bu sezon 21 haftası geride kalan ligde 41 puanla Young Boys'un ardından 2. sırada yer alıyor. Etkileyici bir Şampiyonlar Ligi performansına imza atan Raphael Wicky'nin öğrencileri Manchester United, CSKA Moskova ve Benfica'nın olduğu grupta 4 galibiyet, 2 yenilgi ile 12 puan topladı ve Manchester United'ın ardından 2. sırada grubu tamamlamayı başardı.

Manchester City Şampiyonlar Ligi F Grubu'nu lider tamamladı

Pep Guardiola yönetiminde ilk sezonunu Chelsea ve Tottenham'ın ardından 3. sırada tamamlayan Manchester City bu sezon fırtına gibi esiyor. Ligde 72 puan toplayan ve en yakın rakibi olan ezeli rakibi Manchester United'ın 16 puan önünde zirvede yer alıyor. Aynı performansı Şampiyonlar Ligi'nde de sürdüren takım 6 maçta 5 galibiyet, 1 yenilgi alan takım Shaktar Donetsk, Napoli ve Feyenoord'un yer aldığı F Grubu'nu lider tamamladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar