Aziz Yıldırım'dan Ali Şen'e cevap: Ben buradayım rahat olun

Fenerbahçe kongresinde eski başkanlardan Ali Şen konuşmasının tamamladıktan sonra kürsüye gelen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Sayın başkan beni öpüyor ama ben buradayım herkes rahat olsun!" dedi.

Aziz Yıldırım'dan Ali Şen'e cevap: Ben buradayım rahat olun
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 15:04

Fenerbahçe’nin eski Başkanlarından Ali Şen, “Aziz Başkanımın yaptığı hizmetleri hep takdirle karşıladım. Bir gün şu tribüne geldim, inşaat yapılıyordu, yağmur yağıyordu. Bir aşağı bir yukarı bir ilkokul talebesi gibi heyecanlıydı. Büyük bir rüyaydı bu. 20 sene önce bir rüya gördüm, 'Bir gün gelecek Ali Koç, Fenerbahçe'de başkan adayı olacak.' Bu bir rüyanın ötesindeydi. Ali Koç'un adaylığı Fenerbahçe'nin ötesinde, Türk sporu için büyük bir şans! Gönüller bir ama Aziz Yıldırım'a en büyük teşekkürü edeyim.  2006 yılında Aziz Yıldırım, Ali Koç'u yönetim kuruluna aldı ve bugünlerin temelini attı. Ali Koç'u Fenerbahçe'ye getiren kişi Aziz Yıldırım'dır. Böyle bir şeyden ötürü Aziz Yıldırım'ın içinde her zaman Fenerbahçe'nin iyiliğini hissettiğinden, Aziz Yıldırım'ın kalbinde de Ali Koç'un adaylığını desteklediğini biliyorum." Açıklamasında bulundu.

"Ben buradayım herkes rahat olsun"

Ali Şen, konuşmasından sonra Aziz Yıldırım'ın yanına giderek başkan Yıldırım'ı öptü. Aziz Yıldırım, Ali Şen'den sonra kürsüye gelerek şunları söyledi, "Sayın başkan beni öpüyor ama ben buradayım herkes rahat olsun!” dedi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar