Aziz Yıldırım: Ali Koç futbolu yönetsin ben amatör branşları yöneteyim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, başkanlık seçimleri öncesinde kongre üyelerine hitap etti. Başkan Yıldırım, Ali Koç'a, "Sen futbolu çok iyi biliyorsun, gel futbolu sen yönet. Ben amatör branşları yöneteyim. Fenerbahçe kazansın." dedi.

Aziz Yıldırım: Ali Koç futbolu yönetsin ben amatör branşları yöneteyim
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 17:58

Başkan Aziz Yıldırım, “Muhalefetin en çok vurgu yaptığı şey, değişim. Elbette değişim gereklidir. Doğru zamanda, doğru şekilde yapıyorlarsa elbette. Bize muhalefet edenlerin değişiklikten kast ettikleri şey, yöneticilerin değişimi olsa gerek. Sanki ben ve arkadaşlarımız değişirsek, sihirli bir olay gerçekleşecek ve her şey değişecek. Ben ve yöneticilerimizin görevi bırakması, Fenerbahçe'nin faydasına olacaksa bunu en başta biz gerçekleştirirdik.” açıklamasında bulundu.

"Benim 1 milyon üye projem sayesinde buraya geldiniz"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongre öncesinde yaptığı konuşma sırasında kendini protesto eden taraftarlara, “Bakın çok ayıp ediyorsunuz, benim 1 Milyon Üye projesi sayesinde buraya geldiniz. Çok ayıp ediyorsunuz. Burada maç değil, kongre var. Ali Koç'a yapılan saygısızlığı kabul etmiyorum. Bana yapılan saygısızlığı da affetmem. Haberiniz olsun.” şeklinde seslendi.



“Ali Koç meseleyi yanlış anlamış”

Yargıtay’ın hala 'Fenerbahçe masum' demediğini ifade eden Yıldırım, “Bize bu zulmü yapanların yakalarına yapışamıyoruz, hesap soramıyoruz. Yargıtay meselesi bunun için önemli. Kendi adıma bir kaygım yok. Soracağım hesap kişisel değil, Fenerbahçe'nin hesabıdır. Ali Koç meseleyi yanlış anlamış.” Şeklinde konuştu

"Ben Fenerbahçe için hapis yattım, siz orada 1 gün bile yatmazsınız"

(Kendisine tepki gösteren tribünlere dönerek)  Aziz Yıldırım, “Bakın ben 1 yıl bu kulüp için hapis yattım. Siz orada 1 gün bile yatmazsınız. Ayıp ediyorsunuz ayıp. Fenerbahçe forması giyip buraya çıkanlara hakaret edemezsiniz. Fenerbahçe formasıyla genel kurula gelip böyle davranamazsınız. O formayı ben yaptırdım, ben! Ayıp!" siteminde bulundu.

 

"Sen futbolu yönet, ben amatör branşları yöneteyim"

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Başkan Adayı Ali Koç'a çağrıda bulunarak, "Sayın Ali Koç, mali açıklama yapacaktın. Bu kulübe ne veriyorsan aynısı ben de koyacağım! Kazanacaksa bir kişi kazansın ama Fenerbahçe kazansın! İkimiz de aynı parayı koyalım. Sen futbolu çok iyi biliyorsun, gel futbolu sen yönet. Ben amatör branşları yöneteyim. Fenerbahçe kazansın." ifadelerini kullandı. 


 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar