Ali Koç: Fenerbahçe'den büyük olmadığınızı unuttunuz

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, başkanlık seçimleri öncesinde kongre üyelerine seslendi. Koç, " Sayın başkanım pek çok kez 'Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir' dediniz ama siz de Fenerbahçe'den büyük olmadığınızı unuttunuz." açıklamasında bulundu.

Ali Koç: Fenerbahçe'den büyük olmadığınızı unuttunuz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
2 Haziran 2018 Cumartesi 17:22

Konulara futbol ekseninde bakmaya çalışacağım diyen Ali Koç, “Fenerbahçemizin bütünlüğünü, geçmişini, yarınlarını tehdit eden yaralardan bahsetmek istiyorum. Bu ağır yaralara baktığımız zaman taraftarın neden tepkili olduğunu, sokaktaki Fenerbahçelinin neden kan ağladığını, tribünlerin boşluğunu daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Sayın başkanım pek çok kez 'Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir' dediniz ama sizin de Fenerbahçe'den büyük olmadığınızı unuttunuz. Pek çok konuda kulübün, Fenerbahçe'nin önüne geçtiniz. Harcanan yüzmilyonlarca euroya rağmen başarının neden gelmediğini, neden kumpas sayısında rakibimizin gerisinde kaldığımızı, insan faktörünü anladığımız zaman daha iyi anlayacağınızı düşünüyorum.” Açıklamasında bulundu. 

"Her başarısızlığı başkalarına fatura ettiniz"

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, “Her başarıyı hep 'Ben' diyerek sahiplendiniz. Her başarısızlığı, başkalarına faturaladınız. Son olarak kaçan bu şampiyonlukta da ben dahil, kendiniz hariç herkesi sorumlu tuttunuz. Bugün bizler kendi tarihimizin en güzel sayfalarını görebilmek için yayıncı kuruluşun yayınlarını izlemek zorunda kalıyoruz. Revivo'lar, Alex'ler, Rüştü'leri kendi televizyonumuzda göremiyoruz. Bunlar olurken başkanım, kendi geçmişinizi de sildiğinizi fark etmiyor musunuz?” şeklinde konuştu.

"Alex gitmeyi hak etmişti ama veda ediş şeklimiz içimize sindiremedim"

Fenerbahçe’den Alex’in gönderilmesiyle ilgili konuşan Koç, “Başkanımıza katılıyorum, Alex hiçbir zaman seçim malzemesi yapılmamalıdır. Alex gitmeyi hak etmişti. Buna rağmen kendisiyle veda ediş şeklimizi hiçbir zaman içime sindiremedim. İçerideydim tam duyamadım ama bir konuşmacı daha bu noktaya değindir. Alex'e belgesel izni verilmemesi, ekibinin stadımıza sokulmaması nasıl bir zihniyetin ürünüdür? Sayın başkanım siz haklı nedenlerle bazı futbolcu ve hocaları gönderirken, başarıları gönderirken biz kahroluyoruz ama olan maalesef çocuklarımıza oluyor. Bunu anlamak çok mu zordu? Belki ben de bu hataların parçasıydım. Geçmişte her şey süt liman mıydı? Lefter yönetimiyle sorun yaşamamış mıydı? Fikret Kırcan? Marşında bile sevgi bağları varken bunları neden yok ettik? Başarılarımızda hep birilerini 'Sanki o mu bizi şampiyon yaptı?' diyerek küçümsediniz? Bu yaşadıklarımız normal mi?” vurgusunu yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar