UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu! Galatasaray Avrupa kupalarına gidebilecek mi?

UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu! Galatasaray Avrupa kupalarına gidebilecek mi? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz UEFA'nın Sarı-Kırmızılı takım ile ilgili verdiği kararı açıkladı. Cengiz "UEFA'nın bize verdiği bilgiye göre Avrupa Kupalarına katılacağız" açıklamasında bulundu.

UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu! Galatasaray Avrupa kupalarına gidebilecek mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
11 Mayıs 2018 Cuma 16:11

UEFA'nın Galatasaray kararı belli oldu! Galatasaray Avrupa kupalarına gidebilecek mi? Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz UEFA'nın Sarı-Kırmızılı takım ile ilgili verdiği kararı açıkladı. Cengiz "UEFA'nın bize verdiği bilgiye göre Avrupa Kupalarına katılacağız" dedi.

"GALATASARAY ÖNÜMÜZDEKİ YIL AVRUPA KUPALARINA KATILACAK"

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "GS TV'ye ilk defa iniyorum. Bir telefon aldım. Çok mutlu oldum. Ben seçim çalışamıyorum. Galatasaray önümüzdeki yıl Avrupa kupalarına katılacak. Herhangi bir engel yok. Önümüzdeki günlerde Cenevre'ye gideceğiz, taahhüt sözleşmesi yapacağız. Bir takım talepler olacak. Bunlara uyma şartıyla katılacağız. Biz gerekenlere uyduk. Sportif AŞ olarak da taahhüt ettik." açıklamasında bulundu.

"180 DAKİKAMIZ KALDI, İNŞALLAH ŞAMPİYONUZ" 

Galatasaray'ın şampiyonluğuyla ilgili olarak Başkan Cengiz "180 dakikamız kaldı. İnşallah şampiyon olacağız. 4 takımız, biz Galatasaray'ın olmasını diliyoruz. Hepsine saygımız var. Taraftarlar maça gelsin, destek versin. UEFA da doğruyu gördü, Galatasaray ve Türk futbolu bir marka. Bizi engellemediler. Camiaya kutlu olsun. Allah utandırmasın." şeklinde konuştu.

"İNAN EDİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'DEYİZ"

Bu açıklamaların ardından Mustafa Cengiz'in yönetiminde yer alan Özgür Savaş Özdoğru Twitter hesabı üzerinden "İnan edin Şampiyonlar Ligi'ndeyiz" paylaşımı yaptı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar