Avrupa'daki Türk futbolcular forma şansı bulamıyor

Avrupa'da top koşturan Türk futbolcular takımlarında yeterince forma şansı bulamıyor. Sadece Nuri Şahin ve Ömer Toprak düzenli forma giyiyorlar.

Avrupa'daki Türk futbolcular forma şansı bulamıyor - Sayfa 1

ENES ÜNAL... Manchester City'den Villarreal'e 14 milyon euro karşılığında transfer olan Enes Ünal, takımının Las Palmas'ı 4-0 yendiği maçta 18 kişilik kadroda yer almadı. Villarreal formasıyla La Liga'da 6 maça çıkan Enes yalnızca 1 gol kaydedebildi. Avrupa Ligi'nde de 3 maç oynayan Milli futbolcu 1 asist yaptı.

1 10
 
Avrupa'daki Türk futbolcular forma şansı bulamıyor - Sayfa 2

EMRE MOR..  Dortmund'dan 13 milyon euro'ya Celta vigo'ya transfer olan Emre Mor, yeni takımıyla 6 maça çıkarken sadece 1 gol kaydedebildi. Genelde yedek bekleyen Milli oyuncu sadece 1 kez ilk 11'de oynayabildi.

2 10
 
Avrupa'daki Türk futbolcular forma şansı bulamıyor - Sayfa 3

HAKAN ÇALHANOĞLU...  Bayer Leverkusen'den Milan'a 20 milyon euro'ya transfer olan Hakan Çalhanoğlu, İtalya Serie A'da 8 maçta Kırmızı-Siyahlı takımın formasını giyerken sadece 1 asist yapabildi. Öte yandan Çalhanoğlu Avrupa Ligi'nde ise daha iyi bir oynadı ve 5 maçta 1 gol 3 asistlik performans sergiledi.


3 10
 
Avrupa'daki Türk futbolcular forma şansı bulamıyor - Sayfa 4

CENGİZ ÜNDER... Başakşehir'den Roma'ya 13,4 milyon euro karşılığında transfer olan Cengiz Ünder, hazırlık döneminde dikkatleri üzerine çekmişti. Ancak Serie A'da Roma'nın oynadığı 8 maçın 5'inde sadece 177 dakika forma şansı bulan Cengiz gol ya da asist kaydına muvaffak olamadı.

4 10