A SPOR CANLI İZLE - Galatasaray Akhisarspor canlı izle - Galatasaray Akhisarspor şifresiz izle

Galatasaray Akhisarspor canlı izle. Türkiye Kupa'sı Yarı Final rövanş maçında Galatasaray Akhisarspor karşılaşıyor. İşte Galatasaray Akhisarspor maçı kaç kaç? Malatyaspor Alanyaspor şifresiz mi? Sorularının yanıtı ve Malatyaspor Alanyaspor canlı izle Galatasaray Akhisarspor A Spor izle bilgileri

A SPOR CANLI İZLE - Galatasaray Akhisarspor canlı izle - Galatasaray Akhisarspor şifresiz izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
18 Nisan 2018 Çarşamba 12:18

Galatasaray Akhisarspor canlı izle. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Galatasaray Akhisarpor karşı karşıya geliyor. Kulüp tarihinde ilk kez kupada final kapısına dayanan Akhisarspor ilk maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olmuştu. Sarı-kırmızıların daha avantajlı olmasına rağmen Akhisarspor Teknik Direktörü Okan Buruk bu karşılaşmayı kazanmanın zor olduğuna dikkat çekerek yine de kazanmak istediklerine dikkat çekti. Zorlu karşılaşma saat 20.30’da Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Galatasaray Akhisarspor maç saati yaklaşırken, taraftarlar internnette Galatasaray Akhisarspor şifresiz izle aramaları gerçekleştiriyor. Galatasaray Akhisarspor canlı izle yolunu buladıysanız haberimizden Galatasaray Akhisarspor radyo dinle bilgilerine ulaşabilirsiniz. İşte Galatasaray Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Galatasaray Akhisarspor şifresiz veren kanallar hangileri? sorularının yanıtı ve Galatasaray Akhisarspor canlı izle bilgileri haberimizde mevcut. 

Galatsaray Akhisarspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı'nda oynanacak Galatsaray Akhisarspor maçı Saat 20:30'da başlayacak maç A Spor kanalından canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek.

Muhtemel 11'ler

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Denayer, Nagatomo, Donk, Belhanda, Selçuk, Rodrigues, Eren, Sinan

AKHİSARSPOR: Lukac, Aykut, Caner, Mustafa, Ömer, Sissoko, Serginho, Kadir, Eray, Larsson, Henrique

Galatasaray Akhisarspor canlı izle

A SPOR CANLI İZLE - Galatasaray - Akhisarspor canlı izle - Galatasaray - Akhisarspor şifresiz izle

Galatasaray Akhisarspor radyo dinle

A SPOR CANLI İZLE - Galatasaray - Akhisarspor canlı izle - Galatasaray - Akhisarspor şifresiz izle

Eksik ve cezalı futbolcular

Galatasaray'da Martin Linnes'in ufak sakatlığı haricinde herhangi bir eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Galatasaray'da Fatih Terim'in bazı as oyuncularını da dinlendirip hafta sonunda oynanacak lig mücadelesine saklayacağı da ifade ediliyor.

Akhisarspor'da ise Galatasaray maçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor. Olcan Adın annesini kaybettiği için maç kafilesine alınmadı.

Galatsaray Akhisarspor maçı hakemi

Galatsaray Akhisarspor maçını Barış Şimşek yönetecek. Şimşek'in yardımcılığını Mehmet Metin ve Mehmet Kısal yapacak.

Akhisar bu tura nasıl geldi?

Teleset Mobilya Akhisarspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 4. turdan dahil oldu. Yeşil siyahlı ekip 4. turda Anagold 24 Erzincanspor'u 6-0'la geçerek üst tura yükseldi. Ege temsilcisi 5. turda Ankara Demirspor'la eşleşti. Sahasında 1-1 berabere kaldığı rakibini deplasmanda 3-0 mağlup eden Teleset Mobilya Akhisarspor son 16'ya kaldı. Yeşil beyazlı ekip, son 16 turunda Spor Toto 1. Lig temsilcisi Boluspor'la karşı karşıya geldi. Bolu'dan 2-1'lik yenilgiyle dönen Akhisarspor, rövanşı 1-0 kazanarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Teleset Mobilya Akhisarspor'un son 8'deki rakibi bir başka Süper Lig ekibi Kayserispor oldu. Yeşil siyahlı ekip sahasında oynanan ilk maçta Kayserispor'u tek golle geçti. Deplasmanda oynanan mücadelede ilk maçtaki 1-0'lık galibiyetin avantajını iyi kullanan Ege ekibi, Kayserispor'la 2-2 berabere kalarak yarı finale yükseldi. Yarı finalde Galatasaray'la eşleşen Teleset Mobilya Akhisarspor, ilk maçta rakibine 2-1 mağlup oldu.

Teleset Mobilya Akhisarspor bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 8 maça çıktı. Yeşil siyahlı ekip bu mücadelelerde 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Akdeniz ekibi 8 karşılaşmada 16 gol atarken kalesinde 7 gol gördü.

Galatasaray bu tura nasıl geldi?

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalisti Galatasaray, 3 rakibini eleyerek son dörde kaldı. Süper Lig'de geçen sezonu 4. tamamladığı için kupaya 5. turda başlayan sarı kırmızılılar, ilk olarak Sivas Belediyespor ile karşılaştı. Sahasında oynadığı ilk maçı 5-1 kazanan Galatasaray, deplasmandaki mücadelede Sivas Belediyespor'a 2-1 mağlup olmasına rağmen adını son 16'ya yazdırdı. Sarı kırmızılılar, bir sonraki turda ise İzmir temsilcisi Bucaspor ile eşleşti. Türk Telekom Stadı'nda 3-0 kazanarak Ege'ye avantajlı giden Galatasaray, deplasmanda da aynı skorla rakibini mağlup etti.

Bucaspor'u eleyerek çeyrek finale yükselen Aslan'ın sıradaki rakibi, Trabzonspor'u turnuva dışına iten Atiker Konyaspor oldu. Bu kez ilk maçı dış sahada oynayan Galatasaray, 1-0 geriye düştüğü mücadelede 2-1 öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamadı. Son dakikada Jahovıc'ın kafa golüne engel olamayan sarı kırmızılılar, İstanbul'a 2-2'lik skorla döndü.

Rövanşta rakibini evinde ağırlayan Galatasaray, 14. dakikada yenik duruma düştü. Ancak çabuk toparlanan sarı kırmızılı takım, 3 dakika sonra beraberlik golünü bulduktan sonra açıldı ve maçı 4-1 kazanarak yarı finale yükseldi. Sarı kırmızılılar yarı finalde Teleset Mobilya Akhisarspor ile eşleşti. Deplasmanda oynanan ilk mücadeleyi 2-1 kazanan Rerim'in ekibi final yolunda avantaj elde etti..

Ziraat Türkiye Kupası'nda 7 mücadeleye çıkan Galatasaray, 20 gol kaydetti. Sarı kırmızılılarda, en skorer isim ağları 6 kez sarsan Sinan Gümüş oldu. Gomis ve Yasin 3'er gol atarken, Serdar 2, Rodrigues, Selçuk, Rren, Feghouli, Emrah ve Ahmet Çalık 1'er defa fileleri havalandırdı. Galatasaray'da Sinan Gümüş takım arkadaşlarına 4 de asit yaptı. 24 yaşındaki futbolcu, şimdiye kadar 10 gole direkt etki etti.

Galatasaray avantajlı

İki takım turun ilk maçında Spor Toto Akhisar Stadı'nda karşılaştı. Yaşar Kemal Uğurlu'nun düdük çaldığı karşılaşmayı konuk ekip Galatasaray 2-1 kazanarak rövanş öncesinde çok önemli bir avantaj elde etti.

Bu maçta ilk gol 19. dakikada Akhisarspor'dan geldi. Muğdat Çelik'in pasında topla buluşan Yevhen Seleznyov topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi ancak Galatasaray'ın yanıtı gecikmedi. Maçın 21. dakikasında Ahmet Çalık'ın gol beraberliği sağladı. Maçın sonucunu belirleyen gol ise 88. dakikada Sinan Gümüş'ten geldi.

Kim nasl tur atlar?

Galatasaray, ilk maçında 2-1 kazandığı Akhisarspor karşısında avantajını koruyabilecek mi? İşte tur hesapları...
Türkiye Kupası'nda yarı final ilk maçında Akhisarspor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray, rövanş maçında avantajını korumak zorunda.

Galatasaray, Akhisarspor karşısında alacağı her türlü galibiyet ve beraberlikte adını finale yazdıran taraf olacak.

1-0'lık mağlubiyette de Galatasaray finale çıkan takım olacak.

2-1'lik Akhisarspor galibiyeti durumundaysa karşılaşmada uzatma bölümlerine geçilecek. Eğer Galatasaray 2-1'den daha farklı bir skorla mağlup olursa turu geçen takım Akhisarspor olacak.

İki takım arasındaki istatistikler

Galatasaray ile Akhisarspor, 18 Nisan Çarşamba günü kupada 6. kez karşı karşıya gelecek. İki ekibin geride kalan 5 maçında Galatasaray sahadan 3 kez galip ayrılırken 2 mücadele de berabere tamamlandı. Bu maçların 4'ü 2015-2016 sezonunda oynanırken Galatasaray kupa sezonunun sonunda Fenerbahçe'yi yenerek şampiyonluğa uzanmıştı.

İki takım arasında oynanan son maçta Galatasaray deplasmanda 2-1 kazanmış ve tur için avantaj elde etmişti.

Galatasaray ve Akhisarspor arasındaki son 10 maçta Akhisarspor hiç kazanamadı. Bu maçlarda Galatasaray 7 galibiyet aldı.

Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Akhisarspor, oynadığı son 5 maçta 3 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı.

Galatasaray, oynadığı son 5 maçta 6 gol attı, kalesinde 3 gol gördü.

Akhisarspor, oynadığı son 5 maçta 5 gol attı, kalesinde 11 gol gördü.

Galatasaray'da kupada en golcü oyuncu konumunda attığı 6 golle Sinan Gümüş yer alıyor.

Akhisarspor'da kupada en golcü oyuncu konumunda attığı 4 golle Ioan Hora yer alıyor.

Hakem Barış Şimşek'in yönetiminde 2013/2014 sezonunda oynanan maçta Akhisarspor evinde 2-1 galip gelmişti.

Yeşil-siyahlı ekipte Galatasaray maçı öncesinde Olcan Adın, Soner Aydoğdu, Yevgen Seleznov ve Bia Mujangi'nin sakatlıkları bulunuyor

Okan Buruk Kupa'da iddialı

Tarihinde ilk kez final kapısına dayanan Akhisarspor, ilk maçta Galatasaray karşısında 2-1 mağlup olmuştu. İlk maçtaki skorun dezavantaj olduğunu ancak kupada özellikle ikinci maçlarda geri dönüşler yaşanabildiğini belirten Okan Buruk, “Kendi sahamızda ilk maçta avantaj yakalamak istiyorduk. Öne de geçtik, gol yemeden elde edeceğimiz bir galibiyet bizi rövanşa çok daha avantajlı götürecekti. 2-1’lik iç saha mağlubiyeti büyük bir dezavantaj ama futbolun içinde her şey var. Buna inanarak ve bunu düşünerek sahaya çıkacağız” dedi.

‘Kazanmak için deplasmanda elimizden geleni yapacağız’

“Son haftalarda rövanşlardaki sürpriz sonuçları özellikle Şampiyonlar Ligi eşleşmelerinde gördük” diyen genç hoca, “Kazanmak için deplasmanda elimizden geleni yapacağız. İşimizin zor olduğunu da biliyoruz, iyi bir takıma karşı oynayacağız” açıklamasında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar