28 Şubat 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları

28 Şubat reyting sonuçları merakla bekleniyor. İki reyting rekortmeni dizi dün gece ekranlara geldi. Sen Anlat Karadeniz reyting birinciliğini Diriliş Ertuğrul'a karşı koruyacak mı bakalım..

28 Şubat 2018 reyting sonuçları-Sen Anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul reyting sonuçları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
1 Mart 2018 Perşembe 09:42

Son yılların reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz dizisiyle rekabeti sürüyor. Dün akşam Börü dizisi de yayın hayatına başladı. 28 Şubat reyting sonuçlarına göre Börü sıralamayı değiştirecek mi bakalım..

28 Şubat reyting sonuçlarını haberimiz üzerinden öğrenebileceksiniz. Geçtiğimiz hafta da tahtını Sen Anlat Karadeniz’e kaptıran Diriliş Ertuğrul’un bu hafta nasıl bir sonuç elde edeceği merak konusu. Öte yandan en büyük rakibi Sen Anlat Karadeniz’in yanı sıra bir rakip daha geldi. Çarşamba akşamları ekrana gelen Börü dizisinin de bugün reyting sonuçlarında en üst sıralarda yer alması bekleniyor.

Geçen haftanın reyting oranları ne bakacak olursak Sen anlat Karadeniz 21 reytingi aşarak kırılması zor bir rekora imza atmıştım. Bu hafta da aynı başarıyı gösterir mi izleyip göreceğiz 5 haftadan sonra 6. hafta da da sen anlat Karadeniz reytingleri artmaya devam ederse dünya çapında rekor kırılabilir. Börü yeni dizi bakalım 28 Şubatta nasıl reyting alacak önemli bir dizi belki birazcık reytingleri etkileyebilir ancak ne kadarlık bir düşüş olacağını reyting sonuçları açıklandıktan sonra göreceğiz.

28 Şubat Çarşamba günü reytinglerinde Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Meryem dizisi de final yapıyor. Kanal d de yaprak dökümü var adeta, çünkü Kızlarım içinde Final bölümü ile bu akşam yayınlanacak. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan yaparsın aşkım yarışmaları da reyting sisteminde diğer önemli dizi ve programları oluşturuyor ancak hem Meryem dizisi final yapıyor adeta rakip dizilerin gölgesinde kaldılar. Bu haftanın çekişmesi yine Sen anlat Karadeniz ve Diriliş Ertuğrul dizileri arasında olacağı kesin ancak Yeni dizi Börü Star TV’de nasıl bir reyting alacak şimdiden merak konusu oldu.

28 Şubat 2018 reyting sonuçları

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar