24 Ocak dizi reytingleri, reyting sonuçları, TOTAL ve AB sıralaması: Meryem mi Diriliş mi?

103 bölümüyle Diriliş Ertuğrul 24 Ocak reyting sonuçları TOTAL ve AB sıralamasında kaçıncı oldu? İlk bölümleriyle reyting sıralamasında ilk üçte yer alan, hatta yaz sezonunda zirveden inmeyen Kanal D dizisi Meryem, 24 Ocak reyting sonuçlarında kaçıncı?

24 Ocak dizi reytingleri, reyting sonuçları, TOTAL ve AB sıralaması: Meryem mi Diriliş mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
24 Ocak 2018 Çarşamba 22:03

Diriliş Ertuğrul heyecan dolu bölümüyle 24 Ocak Çarşamba reyting sonuçları TOTAL ve AB sıralamasında birinci mi oldu? Ertuğrul'un kaleyi fethedip edemeyeceği haftalardır seyircinin nabzını tutuyordu, sonunda Ertuğrul kaleyi fethetti. Diriliş, 24 Ocak Çarşamba reyting sonuçlarında rekor bir puanla zirvede mi? Peki ya Meryem 24 Ocak Çarşamba reyting sonuçlarında ilk üçte yer alabildi mi?

24 Ocak Çarşamba reyting sonuçları TOTAL ve AB sıralamasında 25. bölümüyle ekranlara gelen Meryem Diriliş Ertuğrul'la yarıştı. 2017 yazında başlayan duygusal Kanal D dizisi ilk dönemlerinde zirveden inmedi ancak kış sezonunun başlamasıyla bu durum değişti. Meryem 24 Ocak Çarşamba reyting sonuçlarında başarı yakaladı mı merak ediliyordu.

Sonuçlar açıklandı! Diriliş Ertuğrul, 16.38 TOTAL ve 16.59 AB puanıyla 24 Ocak 2018 Çarşamba reyting sonuçları sıralamalarında rekor farkla birinci oldu. Bir Osman Sınav yspımı olan ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz ise ilk bölümüyle şaşırtarak reytinglerin ikincisi oldu. İşte so nuçlar:

24 Ocak Çarşamba reyting sonuçları TOTAL sıralaması:

24 Ocak Çarşamba reyting sonuçları AB sıralaması:

Peki 24 Ocak reyting sonuçlarında yarışan Diriliş Ertuğrul son bölümünde neler oldu?

103 BÖLÜMÜYLE EKRANLARA GELEN DİRİLİŞ ERTUĞRUL: Yayıncı kanal TRT 1'den yapılan 103 bölüm özet açıklaması şu şekilde; Ertuğrul, mancınık yerinde Bahadır Bey’in cesedini bulamayınca onun kaçtığını anlamış ve onu ayağına getirmesi için Turgut’u Çavdar Obası’na göndermişti. Çavdar Obası’nı basıp beyliğe kurulan Bahadır Bey ise Aslıhan ile Turgut’u esir almıştı.

Ertuğrul, Bahadır Bey’in bu yaptıklarını öğrenip Çavdar Obası’na giderken karşısına Atsız çıkmış, ondan da Ares ile Bahadır Bey’in işbirliğini ispatlayan mektubu almıştı. Nihayetinde Çavdar Obası’na giden Ertuğrul bütün suçlarından sonra Bahadır Bey’i, Sancar’ı ve onlardan yana olan beyleri bertaraf etmiş, Karaca’yı da Aslıhan öldürmüş, böylece hainler yok edilip Çavdar Obası da Türk obaları da huzura kavuşmuştu.

Peki Bahadır’ı ortadan kaldırdıktan sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için önünde hiçbir engel kalmayan Ertuğrul nasıl bir plan ortaya koydu? Kaleye açılan gizli geçitten girebildi mi? Kalede ne gibi bir mukavemetle karşılaştı? Kale fethedilebildi mi?

Titan’ın tuzak kurup Ertuğrul’u öldürmesini bekleyen Ares, planının başarısız olduğunu öğrendikten sonra ne yaptı? Kalede ne gibi tedbirler alındı?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar