12 Şubat 2018 reyting sonuçları-Reyting birincisi Çukur mu, Söz mü?

Her Pazartesi akşamı izlenen Çukur ve Söz dizisi bu hafta da oldukça heyecanlıydı. Çukur mu birinci yoksa Söz mü karar veremiyoruz ama bakalım 12 Şubat 2018 reyting sonuçlarına göre kim birinci..

12 Şubat 2018 reyting sonuçları-Reyting birincisi Çukur mu, Söz mü?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
13 Şubat 2018 Salı 09:19

12 Şubat 2018 akşamı yine nefesler tutuldu ve ekranlar birbirinden heyecanlı sahnelere tanıklık etti. Söz dizisiyle Çukur dizisi arasındaki tatlı rekabet sürüyor. Peki ya dün gecenin şampiyonu kim dersiniz? 12 Şubat 2018 Pazartesi reyting sonuçları belli oldu. Reyting sonuçları ve diziler hakkında detaylı bilgi haberimizde.

Pazartesi Günü Zirve İçin Yarışan Program & Diziler;

. Söz / STAR
. Çukur / SHOW
. Kırgın Çiçekler / ATV
. Siyah Beyaz Aşk / KANAL D
. Survivor / TV8

12 Şubat 2018 Pazartesi gününün reytingleri yine nefesleri kesecek. Önceki haftalardaki sonuçları göz önünde bulundurarak 12 Şubat reyting sonuçları için de Çukur mu Söz mü sorusu çok sorulacak gibi görünüyor. Her hafta reytinglerine daha sağlam ve güçlü sonuçlarla devam eden Çukur 10 barajını aşmıştı geçtiğimiz hafta. Söz dizisi de 12 oranını aşan reytingi ile adeta koşar adım ilerliyor.

Önceki haftaya kısa bir göz gezdirerek 12 Şubat Pazartesi gününün reytinglerini daha iyi analiz edelim.

Söz- Star tv… Önceki hafta 12.44 oranında total reyting ile 1. olan Söz dizisi pazartesi günlerinin favorisi olmaya devam ediyor. Ancak son haftalarda Çukur dizisi oldukça iyi devam ediyor ve her an söz dizisinin önüne geçebilir. Bu yüzden 12 şubat pazartesi reytinglerinde Söz dizisinin alacağı reytingler oldukça merak ediliyor.

Çukur-Show tv… Çukur dizisi Show tv ekranlarında yayınlandığı günden beri reytinglerini artırarak devam ediyor. Yamaç İdris Koçovalı ve Vartolu’nun Çukur’da geçen yaşam mücadelelerini özgün bir dille aktaran Çukur geçen hafta almış olduğu 10.81 oranındaki reyting ile Söz’den hemen sonra ikinci oldu. Çukur dizisinin bu yükselişi bakalım 12 Şubat pazartesi reytinglerinde de devam edecek mi? İzleyip göreceğiz.

Kanal D- Siyah Beyaz Aşk.. Pazartesi akşamları yayınlanan Siyah Beyaz Aşk dizisi erken final derdinden kurtulunca oldukça iyi izlenmeye başladı. Geçtiğimiz hafta almış olduğu 5.80 total reyting oranıyla 3. sırada yer alan dizinin bu haftaki reytingi de merak konusu oldu.

Atv- Kırgın Çiçekler… Son haftalarda tek düşüşte olan ve reytingleri olumsuz etkilenen dizi Atv de yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisi oldu. Benzer konuların sürekli tekrarlanması ile sıkılan izleyici Afrin Harekatı ile Söz dizisine ve gizemli senaryosu ile de Çukur dizisine kaymaya başladı. Dizi de Songül’ün hamile olması da buna eklenince reytingler düşüşe başladı. Geçen hafta aldığı 4. 65 oranındaki reyting bir süre daha Kırgın Çiçekler’i götürse de gelecek sezona dizinin devam etmesine yetmeyecek gibi görünüyor.

12 Şubat 2018 reyting sonuçları-Reyting birincisi Çukur mu, Söz mü?

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar