10 Şubat Cumartesi reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?

10 Şubat reyting sonuçları yayınlandıktan sonra herkes Surivivor reytingleri sorusu merak konusu oldu. işte 10 Şubat reyting sonuçları...

10 Şubat Cumartesi reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
11 Şubat 2018 Pazar 12:07

10 Şubat Cumartesi reyting sonuçları açıklandı. Survivor baladığı ilk günde reytingleri alt üst etti. Survivor severler 10 Şubat 2018 reyting sonuçları ne oldu? 2018 Survivor reyting sonuçları açıklandı mı? sorularının cevabını merak ediyor. 10 Şubat reyting sonuçları ile ilgili tüm detayları sizler için derledik.

10 Şubat 2018 reyting sonuçları Pazae günü takipçilerinin karşısına yeni bölümleriyle çıkan diziler içerisinden hangisinin diziseverler tarafından daha fazla izlendiğini gösterdi.

10 Şubat 2018 Cumartesi Akşamı Hangi Kanalda Hangi Diziler Var?

Star TV-Hayat Sırları
-TRT1-Mehmetçik Kut'ül Amare-Aslan Ailem
-ATV-Cennetin Gözyaşları
-Kanal D-Çocuklar Duymasın
-Fox-Savaşçı
-Show- Kalp Atışı
TV8-Survivor

10 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?

10 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?

10 Şubat Pazar reyting sonuçları yayınlandı-Survivor reytingleri nasıl?

TV8-Survivor

Survivor'ın ilk bölümünde nerler yaşandı? Oyunu hangi takım kazandı gibi soruların cevabı bu linkte. SURVIVOR 1. BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

Star TV-Hayat Sırları

Hayat Sırları dizisi 11. final bölümüyle ekranlara veda etti.

Hayat Sırları 11. Bölüm ile ilgili merak edilenler ise şöyle;

Kuzgunlar torunlarını bağrına basıyor.
Mustafa, yıllar sonra hayatını kurtaran dostuyla karşı karşıya.
İki eski dost yılların acısını çıkarıyor.
Hakan gerçek babasıyla yüz yüze! Hakan gerçekleri öğrenecek mi?
Ayşen başındaki beladan kurtulmak için her yolu deniyor.
Seher bir türlü kızının kalbine giremiyor. Seher, Zeyno’ya kendini sevdirmeyi başarabilecek mi?

Hayat Sırları dizisi 11. final bölümü

Hayat sırları'nın konusu

Seher ve Burak’ı nasıl bir gelecek bekliyor? Sevgileri bu sınavları atlatabilecek mi?

Hayat Sırları, yıllardır sırtlarında taşıdıkları, kimseye anlatamadıkları büyük sırları, ilmek ilmek ördükleri mutlu yuvalarına bomba gibi düşen Kuzgun ailesinin sevgiyle sarmalanmış, sıcacık ama bir o kadar da tehlikelerle dolu hikayesini anlatıyor.

Bir tarafta Burak ve Seher’in kalpleri acıtan, tutkulu ve gizemli aşk hikayesine tanık olurken, diğer taraftan Kuzgun ailesinin yaşadığı Hayat Apartmanı’nın ve Kuzgun mutfağının her bir merdivenine, duvardaki her çatlağına sızan sımsıcak sevgi dolu hikayesine ortak olacağız.

Hayat onları öylesine sıkıştıracak ki, bu sevgi dolu aileyi temellerinden sarsacak, usul usul yaklaşan büyük tehlikenin, her birinin canlarını acıtan sırların tek tek açığa çıkması, beklenmedik bir anda hayatlarını darmadağın edecek.

İstanbul’un gözden uzak semtlerinden birinde açtıkları esnaf lokantasında 20 masalık dünyalarında büyük bir özenle hayat mücadelesi veren Kuzgun ailesi her şeye rağmen ayakta durmaya, hayatta kalmaya çalışacak.

Büyük sırlar yüklenmiş bu hikaye, dokunduğu her kalbi ısıtırken yakacak; okşarken acıtacak. Yüreğindeki sırları sırtında taşımak zorunda kalmış her seyirci bu sıradışı hikayenin suç ortağı olacak ve hiçbir seyirci Kuzgun Lokanta’dan boş dönmeyecek.

Aslan Ailem 16. bölüm

Burcu ve Hatice çiftliğin yeni sahipleridir artık. Birlikte yaşamayı beceremeyen Hatice ve Burcu’ya ders vermeye kararlı olan Murat evi ikiye böler.

Aslan Ailem dizisinin konusu

Vedat, karısı Hatice, annesi Hayriye ve üç tane erkek evladıyla otuz yıldır aynı çiftlikte yaşamaktadır. Ortanca oğulları Umut, bir kaç yıl önce daha merkezi bir yere taşınmıştır ama sık sık ailesini ziyarete gelir. Kardeşlerin en küçüğü Mutlu dışında hepsi ekmeklerini eline almıştır. Oğullarıyla gurur duyan Vedat, bu çiftlikte sakin ve huzurlu bir yaşam sürmektedir.

Burcu, iş adamı Tayfun Olgun’un fazlaca şımartılmış tek kızıdır. Kredi kartını sihirli değnek sanan Burcu’nun bir insanın hayal edebileceğinden daha lüks bir yaşamı vardır. Derken Tayfun, bir yolsuzluk suçlaması yüzünden yurt dışına kaçar. Böylelikle Burcu’nun yolu Aslan ailesiyle kesişir çünkü soruşturmayı yöneten komiser, evin iki numaralı oğlu Murat Aslan’dır.

Bir akşam Aslan ailesi tüm neşesiyle bahçede otururken Burcu çıkagelir. Çiftliğin boşaltılmasını ister. Vedat ve Hayriye dışında kimse bu kızın ne dediğini anlamamıştır. Zira Vedat’ın, Tayfun ile yıllar önceye dayanan bir sırrı vardır ve bundan ailesinin haberi yoktur.

Yayin Tarihi: Her Pazar - 20.00

Cennet'in Gözyaşları 18. Bölüm

Bedel ödeme zamanı

Nişan hazırlıkları da tüm hız devam ederken, Melisa Selim'i elde etmenin mutluluğundadır. Orhan'la yaptığı iş birliği sonucu Cennet'i bu mutlu güne şahit etmeyi de ihmal etmezler. Sinsi planlarıyla Cennet Selim aşkını sonsuza dek bitirdiklerini sanırken hiç tahmin etmedikleri bir şey olur. Bu defa yaptıkları bütün kötülüklerin, oyunların bedelini ödeyeceklerdir…

Kaya'nın yaptıkları, oynayacağı büyük oyunun alıştırmalarıdır aslında. Arzu da bunun farkındadır ve Kaya'yı öldürmenin de çare olmadığını anlamıştır. Ne yapacağını bilemez haldedir Arzu ve korkuyordur. Korkmakta da haklıdır çünkü Kaya'nın hedefinde bu sefer Mahir vardır. Ailesindeki herkesi yok etmeye hazır bu adamdan kurtulmak için her şeyi yapacaktır Arzu…

Kaya teklifini yapar Arzu'ya. Arzu için kahredici bir tekliftir bu ve eğer Kaya'nın istediklerini yaparsa Kaya'dan ebediyen kurtulacaktır. Ama yapılan teklif ölümden beterdir.

Çocuklar Duymasın 26. bölüm

Çocuklar Duymasın 26. Bölümde; Haluk'a olan saplantılı aşkı yüzünden yapmadığı şeyi bırakmayan Tutku, Meltem'i çileden çıkaracak bir hamle yapıyor!

Çocuklar Duymasın 4 Şubat pazar yayınlanan yeni bölümde, Tutku çirkin oyunlarına bir yenisini daha ekliyor. Meltem'in etrafındaki herkesi ondan uzaklaştırmak isteyen Tutku, kmsnein aklına gelmeyecek bir plan yapıyor. Bu durum sonucunda ise Meltem'in en yakınları bile artık ona inanmayıp, Tutku'nun masum olduğunu düşünmeye başlar. Meltem, kimsenin ona inanmadığını ve buna Tutku'nun sebep olduğunu öğrenince daha da sinirlenir ve mücadelesini tek başına sürdürmek zorunda kalır. Peki Meltem, Tutku'nun gerçek yüzünü ne zaman ortaya çıkaracak?

Çocuklar Duymasın 26. bölüm izlemek için tıklayın

Savaşçı 30. bölüm

Temo'nun kaçışıyla birlikte Kılıç Timin'den önemli bir kayıp veren Albay Kopuz'un intikam yemini ettiği bu bölüm oldukça heyecanlı.

 Kalp atışı dizisi de final yapmıştı

Kalp Atışı'nın 27. bölümünde; Yılbaşı yemeğinde yaşanan olay sonrası doktorların korkusu iyice artar. Ali Asaf’ın hastanedeki varlığının devamı üzerinden başlayan cepheleşme ise en çok Sinan’ın hoşuna gitmektedir. Bu durumdan yararlanarak Ali Asaf ve Eylül’ü hastaneden uzaklaştırmak için yönetim kurulunu toplama kararı alan Sinan’ı ise Sultan’ın sinsi planı durdurur. Ali Asaf bir anda ortaya çıkan Sultan’dan şüphelenmeye başlamıştır. Ama bu şüpheleri Selim’in telkinleri ve ortaya çıkan sürpriz şüpheli ile biraz da olsa dağılır. Samo ve Alp ise hastaneye gelen bir pop yıldızının aşk hayatını organize etme telaşına düşerler. Eylül trafik kazası sonucu gelen bir ailenin sırlarla dolu hayatlarına dokunmaya çalışıp; öfkeli olduğu babasına karaciğerinden bir parça vermesi için ailenin oğlunu ikna etmeye uğraşır. Ancak Eylül’ün asıl büyük sınavı annesinin intiharından önce yazdığı mektubun İpek tarafından kendisine verilmesiyle başlar.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar