İnce: Yardımcılık teklifinde bulunacağım

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçilirse kimlere ‘başkan yardımcılığı’ için teklif götüreceğini açıkladı.

İnce: Yardımcılık teklifinde bulunacağım
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
20 Haziran 2018 Çarşamba 11:48

Ulusal gazete, haber siteleri ve televizyonların genel yayın yönetmenleri ile kahvaltıda bir araya gelen cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İnce, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı adayı Meral Akşener'in "Başkan olursam İnce'ye yardımcılık teklif edeceğim" sözlerine karşılık "Kazanırsa ve yardımcılık teklif ederse kabul ederim. Ben kazanırsam onlara (Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu) yardımcılık teklifinde bulunacağım. Ekonomi konusunda piyasalara ve topluma güven vererek başarı sağlayacağız" diye cevap verdi.

"Benim görevim yargılamak değil"

“Bana hep soruyorlar, ‘Erdoğan’ı yargılayacak mısınız’ diye. Hayır diyorum, yargılayacak konumda değilim. Yargıya dosya verir miyim, veririm. Bana gelen bilgileri yargıya teslim ederim, gerisi yargının bileceği iş. Benim görevim yargılamak değil ama onu yargılayabilecek yargıya ulaşmak. Önce vatan yazısı yerine önce adalet yazmalı çünkü her şeyin başı adalet.”

"Kandil operasyonu göstermelik"

İnce, Kandil’e yönelik sınırötesi askeri operasyon için “Seçim öncesinde yapılan iş göstermeliktir.” diyen İnce “Seçime yönelik göstermelik iş bunlar ama orada mücadele eden çocuklarımızın da morale ihtiyacı var o yüzden çok fazla şey konuşmayacağım” diye konuştu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar