için kaldı

FARKLI DİSİPLİNLERDE DOĞAYA MEYDAN OKUYAN USTA VE GÜÇLÜ SPORCULARIN NEFES KESEN MÜCADELESİ AĞUSTOS AYINDA FAST&FUNBOX HD EKRANLARINA GELİYOR.

Uluslararası medya kuruluşu SPI International bünyesinde yer alan aksiyon dolu adrenalin spor kanalı Fast&Funbox HD, otomobil yarışları, motokros, sörf, snowboard, skateboard, wakeboard, kaya tırmanışı, bisiklet motokros (BMX), serbest stil motokros (FMX), paraşüt, kaykay, serbest koşu, base jumping ve çok daha fazlasını sunuyor.

FARKLI DİSİPLİNLERDE DOĞAYA MEYDAN OKUYAN USTA VE GÜÇLÜ SPORCULARIN NEFES KESEN MÜCADELESİ AĞUSTOS AYINDA FAST&FUNBOX HD EKRANLARINA GELİYOR.
Son Güncelleme: 17 Ağustos 2022 Çarşamba 13:30
17 Ağustos 2022 Çarşamba 13:14

USTA SPORCULAR FAST&FUNBOX EKRANLARINDA DOĞAYA MEYDAN OKUYOR

Farklı disiplinlerde doğaya meydan okuyan usta ve güçlü sporcuların nefes kesen mücadelesi, birbirinden ilginç yapımlarla Ağustos ayında Fast&Funbox HD ekranlarına geliyor.

 

RÜZGAR USTALARI 2018, BÖLÜM 1 (KİTE MASTERS 2018, EP 1)  – 19 AĞUSTOS CUMA - SAAT: 16:30

Rüzgar Ustaları, dünyayı bir fırtına gibi dolaşan aksiyon sporu uçurtma sörfünün ilham verici dünyasından en güncel haberlerin ekrana geldiği yeni bir seri. İster uçurtma sörfçüsü olun, ister bunu bir hobi olarak takip edin, isterseniz de ilginizi çektiği ya da uçurtma sörfü yapmak istediğiniz için ilgi duyun, Rüzgar Ustaları programından büyük keyif alacaksınız. Uçurtma sörfünün serbest yarış, hafta sonu eğlencesi ve profesyonel sörfçüleri içeren çok sayıda ayrı disiplini var. Rüzgar Ustaları tüm bunları takip ediyor ve dünyanın her yerinden en iyilerini ekranlarınıza taşıyor.

YELKEN DÜNYASI 2020, BÖLÜM 5 (INSIDE SAILING 2020  EP 5)  – 23 AĞUSTOS SALI - SAAT: 10:30

Yelken Dünyası, tüm dünyadan en önemli yelkencilik ve yatçılık haberlerini ekranlarınıza taşıyor. Bu, seyircisini yelkenciliğin sırları konusunda eğiten, tüm dünyadan birçok muhteşem denizi sunan ve farklı yatçılık biçimlerini ortaya koyan belgesel niteliğinde bir program.

XTERRA MACERALARI 2019/2020, BÖLÜM 4 (XTERRA ADVENTURES 2019/2020 EP 4)  –  23 AĞUSTOS SALI - SAAT: 15:30

XTERRA, dünyanın önde gelen off-road çoklu spor etkinliğidir. Aşırı rekabetli XTERRA formatı, yüzme sporunu dağ bisikleti ve patika koşusu ile birleştiriyor. XTERRA bir kısmı triatlon, bir kısmı dağ bisikleti yarışı ve bir kısmı “en güçlünün hayatta kalması” olarak tanımlanmıştır. Genel mesafeler 1,5 km yüzme, 30 km dağ bisikleti ve 10 km koşu parkurudur.

Fast&FunBox izlemek isteyen adrenalin tutkunları, seçkin TV platformları Vodafone TV kanal 79, D-Smart Kanal 71 ve KabloTV Kanal 231 üzerinden ulaşılabiliyor. Fast&FunBox içeriklerine ayrıca www.filmbox.com web sitesi üzerinden bilgisayar, tablet ve mobil telefon ekranlarından da ulaşılabiliyor.

SPI International, Fast&FunBox'un yanı sıra Türkiye’de yayın yapan diğer kanallarıyla da kaliteli yapımlar sunuyor. SPI International bünyesinde, ülkemizin yanı sıra 25 ülkede 30 milyon kişiden oluşan geniş bir abone kitlesine ulaşan keyifli filmlerin adresi FilmBox, popüler TV dizileri, gişe rekorları kıran Hollywood filmleri, yılların eskitemediği klasikler ve gibi farklı türlerde içerik sunuyor.

FilmBox Extra, ağırlıklı olarak aksiyon ve gerilim türü filmleri ekranlara getiriyor. SPI International kanalları arasında, canlı karşılaşma heyecanı da sunan dövüş sporu kanalı FightBox, ödüllü belgeseller sunan DocuBox, dünyanın ilk HD moda kanalı olan FashionBox yer alıyor

 www.filmbox.com 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar