Yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları burada

Yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları açıklandı mı? 2018'e saatler kala heyecanla beklenen yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları azonceoldu.com'da

Yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları burada
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
31 Aralık 2017 Pazar 11:51

2018 yeni yıl, yeni umut, yeni dilekler heyecan yaratırken bir de yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçlarının açıklanması vatandaşlar tarafından bekleniyor. 29 Kasım'da satışa çıkan biletler zengin olmanın hayallerini kuranlarca tükendi bile. Birbirinden lezzetli sofralar, müzikler, renkli kıyafetlerle sevdikleriyle birlikte yeni yılı karşılamaya hazırlananlardan bazıları yılbaşı milli piyango özel çekiliş sonuçları açıklandığında 1 Ocak 2018'de zengin uyanacak. Toplam 349 milyon 243 bin lira ikramiye dağıtılacak olan yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları kimileri için taze bir başlagıcın aralanan kapısı olacak.

Yılbaşı Milli Piyango özel çekiliş sonuçları 31 Aralık 2017 akşamı canlı olarak MPİ internet adresinden yapılacak. 61 milyon TL'lik büyük ikramiye için ekiliş saat 23.30'da başlayacak ve satılan bilete çıkana kadar devam edecek. Ancak yılbaşı Milli Piyango özel çekilişi asıl olarak saat 19.00'dan itibaren de en küçük ikramiyeden başlayarak gerçekleştirilecek.

Milli Piyango İdaresi'nin internet sitesi üzerinden 2018 yılbaşı özel çekilişi canlı olarak izlenebilecek. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz da sitemizde yer alacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar