Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? (26 Şubat-2 Mart)

Hafta içi her gün TV 8 ekranlarında yayınlanan Yemekteyiz programda haftanın birincisi kim oldu?

Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu? (26 Şubat-2 Mart)
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
3 Mart 2018 Cumartesi 09:28

Ekranların sevilen yemek yarışma programı “Yemekteyiz” tüm heyecanıyla sürüyor. Yemekteyiz programında 26 Şubat-2 Mart tarihlerinde yarışan yarışmacılarından kim birinci oldu. İşte 2 Mart Cuma Yemekteyiz birincisi..

Her hafta birbirinden farklı 5 yarışmacının ev sahipliği yaptığı eğlenceli yarışma hafta içi her gün sevilen oyuncu Onur Büyüktopçu'nun sunumu ile ekranlara geliyor.

26 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında sırasıyla Dilek Hanım, Semih Bey, Tuğba Hanım, Batıkan bey ve son gün ise yarışmanın en çok konuşulan isimi Canan Hanım yarıştı. Canan Hanım'ın mutfağı ve yemekleri çok beğenildi. Ancak Semih Bey ve Tuğba Hanım arasında gergin dakikalar yaşandı. Renkli ve sürprizlerle dolu bir haftayı ekranlara taşıyan Yemekteyiz programında bu haftanın kazananı  Batıkan Bey oldu. Bakalım önümüzdeki hafta hangi isimler yarışacak ve birinci kim olacak.

Pazartesi gününden Cuma’ya kadar her gün farklı bir yarışmacının kendi evinde yaptığı yemekleri tadan yarışmacılar gün sonunda puan veriyor. Peki 2 Mart Yemekteyiz haftanın birincisi kim oldu, kazanan toplam kaç puan aldı?

YEMEKTEYİZ PUAN DURUMU

-Batıkan Bey: 31 puan

-Canan Hanım: 29 puan

-Dilek Hanım: 26 puan

-Semih Bey: 25 puan

-Tuğba Hanım: 20 puan

YEMEKTEYİZ'İ KİM KAZANDI?

Yemekteyiz'de Bu Haftanın Birincisi Batıkan Bey oldu.

YEMEKTEYİZ DİLEK BİNGÖL KİMDİR?

Dilek Bingöl 37 yaşında ve 1 erkek çocuk sahibidir. Memleketi Kars’dır. Hemşire olan yarışmacı kadın giyim üzerine satış yapıyor.

YEMEKTEYİZ SEMİH KARADUMAN KİMDİR?

25 yaşındaki Semih Karaduman, bekar ve aslen Zonguldaklı’dır. Bir holdingde Güvenlik ve Danışman olarak çalışmaktadır. Şarkı söylemeyi, fotoğraf çekmeyi ve sinemaya gitmeyi çok seviyor.

YEMEKTEYİZ TUĞBA CEYLAN KİMDİR?

Aslen Sivaslı olan Tuğba Ceylan, 33 yaşında ve bir kız çocuk sahibidir. Aşçı Yardımcısı olan yarışmacı daha önce modelistlik yapmıştır. Hobileri arasında motosiklet kullanmak ve kickboks yapmak yer alıyor.

YEMEKTEYİZ BATIKAN ERSAN KİMDİR?

18 yaşında öğrenci olan Batıkan Ersan aslen Kırıkkaleli’dir. Abisi ile yaşayan yarışmacı lise son sınıfta okuyor. Hedef olarak Gastronomi okumayı isteyen Batıkan Ersan’ın en sevdiği hobileri arasında dalış yapmak, bilardo ve satranç oynamak bulunuyor.

YEMEKTEYİZ CANAN METİNER KİMDİR?

Sunucu, yapımcı ve Halk ile İlişkiler Uzmanı olan Canan Metiner 54 yaşında ve bir kız çocuk sahibidir. Aslen İstanbullu olan yarışmacı ekonomi ve politika ile de ilgilenmektedir. Canan Metiner haksızlığa gelemeyen titiz biridir.

Yemekteyiz programındaki dış ses Tarkan Koç kimdir?

TV 8’de yayınlanan Yemekteyiz programındaki dış sesin kim olduğu merak ediliyordu. Yemekteyiz programında yüzünü görmediğimiz Tarkan Koç ifşa oldu. Yemekteyiz dış ses Tarkan Koç kimdir nereli fotoğrafı nasıl soruları merak ediliyor. Tarkan Koç, 25 Haziran 1971 tarihinde Ankara‘da doğmuştur. 1988 yılında Kabataş Erkek Lisesi’nden mezun oldu. Ardından girdiği Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Opera-Şan bölümünde okuduktan sonra 1997 yılında bu bölümü bitirdi. Detaylara haberimiz içerisinden ulaşabilirsiniz

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Kelebek En beğenilen yorum
Bence puanlama her yemege gore verilmeli mesela corba 1uzerinden 0.25 0.50 0.75gibi daha sonra bunlar toplanmali her yemege verilirse daha adaletli olunur