Yangın çıkan Beykoz kundura fabrikasında çekilen diziler hangileri?

Beykoz’da eski bir kundura fabrikasının bulunduğu alanda yangın çıktı. Gelen bilgilere göre bu fabrikada birçok dizi çekildi. Yangın çıkan Beykoz kundura fabrikasında çekilen diziler hangileri?

Yangın çıkan Beykoz kundura fabrikasında çekilen diziler hangileri?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
29 Haziran 2018 Cuma 15:46

Beykoz Yalıköy mahallesinde bulunan eski kundura fabrikasından bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangının çıktığı bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi.  Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor. Dumanlar çevre ilçelerden de görülüyor. İBB, olayda can kaybı ya da yaralının olmadığını açıkladı. Yangının Diriliş Ertuğrul dizisinin bulunduğu alanda çadırlarda çıktığı gelen bilgiler arasında. İtfaiye ekipleri çıkan yangın için soğutma çalışmalarına başladı.

Yangın çıkan Beykoz kundura fabrikasında çekilen diziler hangileri?

Eski kundura farikası olarak bilinen mekan birçok dizinin çekiminin gerçekleştirildiği platform olarak yer aldığı biliniyor. Fabrika 1800'lü yıllara dayanan tarihi bir yapı ve belli bir tarihten itibaren diziler için kiralanan bir mekan. Fabrikada çekilen diziler ise;  Diriliş Ertuğrul, Kurtlar Vadisi, Hatırla Sevgili, Arka Sokaklar, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Yaprak Dökümü, Kavak Yelleri.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar