Vikings 5. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Vikings TLC ekranlarında

Her bölümüyle ekran başına kitleyen Vikings dizisinin 5.sezon 10.bölüm fragmanı yayınlandı.

Vikings 5. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı: Vikings TLC ekranlarında
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
26 Ocak 2018 Cuma 15:40

Vikings 5.sezon 10.bölümüyle TLC ekranlarında izleyicisiyle buluşacak. Her bölüm nefesleri kesen dizinin yeni bölümü merak ediliyor. İzlenme rekorları kıran Vikings dizisi sezon ortası finaline geldi. Sezon ortası finali nedeniyle Vikings’te gelişmeler hız kazandı. Vikings 5. sezon 10. bölüm izleme linki dizinin fanları tarafından araştırılıyor. Türkiye’de yayın hakları TLC kanalında bulunan Vikings son bölüm izleme linki haberimizde bulunuyor. Bjorn, kaderini Akdeniz'e ve eşi Helga'nın kaybından muzdarip olan Floki'ye kadar takip ediyor ve kendisini tanrılara sunmak üzere denizlere götürüyor. Vikingler dünyayı yönetmek için savaştığı sürece, bu sezon da şaşırtıcı ittifaklar ve inanılmaz ihanetler ile dolu olacak.

Vikings son bölüm ardından Vikings 5. sezon 10. bölüm yayın tarihi merakla araştırılıyor. Türkiye’de yayın hakları TLC’de bulunan Vikings dizisinin 10. Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Sezon ortası finaline gelen Vikings’te gelişmeler hız kazandı. Dizinin son bölümünde, Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, Ragnar'ın oğulları olarak babalarının ölümünün intikamını aldıktan sonra, kirli savaş için ortam hazırlıyor. Vikings 5. sezon 10. bölüm ABD’de 24 Ocak akşamı yayınlanacak ve daha sonra Türkiye’de TLC ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

TLC ekranlarında yayınlanan ve her yeni bölümüyle nefes kesen Vikings dizisi hakkında dizinin fanları araştırma yapıyor. Vikings 5. sezon 10. bölüm ne zaman? Sezon ortası finaline gelen Vikings’te heyecan hiç durmuyor. Vikings 5. sezon bölüm 10. bölüm TLC’de izleyicilerle buluşacak. Vikings son bölüm izleme linki sayfamızda yer alıyor. Dizinin son bölümünde, Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, Ragnar'ın oğulları olarak babalarının ölümünün intikamını aldıktan sonra, kirli savaş için ortam hazırlıyor. Ragnar'ın eski karısı Lagertha, Kattegat'ın Kraliçesi olarak hüküm sürerken Ivar the Boneless’ın Büyük Heathen Ordusu'ndaki liderliğini ilan etmesiyle başlıyor.

Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, Ragnar'ın oğulları olarak babalarının ölümünün intikamını aldıktan sonra, kirli savaş için ortam hazırlıyor. Bjorn, kaderini Akdeniz'e ve eşi Helga'nın kaybından muzdarip olan Floki'ye kadar takip ediyor ve kendisini tanrılara sunmak üzere denizlere götürüyor. Vikingler dünyayı yönetmek için savaştığı sürece, bu sezon da şaşırtıcı ittifaklar ve inanılmaz ihanetler ile dolu olacak.

Vikings dizisi 5.sezon 10.bölüm fragmanı

Vikings son bölümde neler yaşandı?

Ragnar'ın eski karısı Lagertha, Kattegat'ın Kraliçesi olarak hüküm sürerken Ivar the Boneless’ın Büyük Heathen Ordusu'ndaki liderliğini ilan etmesiyle başlıyor. Ivar'ın kardeşi Sigurd'u öldürmesi, Ragnar'ın oğulları olarak babalarının ölümünün intikamını aldıktan sonra, kirli savaş için ortam hazırlıyor. Bjorn, kaderini Akdeniz'e ve eşi Helga'nın kaybından muzdarip olan Floki'ye kadar takip ediyor ve kendisini tanrılara sunmak üzere denizlere götürüyor. Vikingler dünyayı yönetmek için savaştığı sürece, bu sezon da şaşırtıcı ittifaklar ve inanılmaz ihanetler ile dolu olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar