Tutuklanan Ezhel’den mektup: Yaşasın tam bağımsız rap

Uyuşturucuya özendirdiği iddiası ile tutuklanan Ezhel, cezaevinden mektup gönderdi. Ezhel, "Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap" ifadelerini kullandı

Tutuklanan Ezhel’den mektup: Yaşasın tam bağımsız rap
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
29 Mayıs 2018 Salı 11:31

Söylediği şarkılarda uyuşturucuya özendirdiği iddiası ile tutuklanan Ezhel cezaevinden mektup gönderdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde gözaltına alınan, götürüldüğü savcılıkta 'uyuşturucu kullanımını özendirmek ve kolaylaştırmak' iddiasıyla tutuklanan Sercan İpekoğlu’nun (Ezhel) sosyal medya hesabında cezaevinde kaleme aldığı bir mektup yayımlandı.

Ezhel yayımlanan mektubunda ailesine, dostlarına ve sevenlerine seslenerek sağlığının iyi olduğunu belitti. Cezaevinde de kendisini dinleyenlerden destek gördüğünü ifade eden Ezhel, ilginç bir koğuşta olduğunu bildirdi.

 Ezhel, “İnşaat işçisi de var Amerika mühendislik bitirmiş insan da. Varoş hikayeleri ve entelektüel tartışmalar bir arada. Nedendir bilmiyorum, mahpusluktan mı, duyduğum her şiir, dinlediğim her türkü bugüne kadar duyduğum en güzelleriymiş gibi geliyor” diye yazdı.

Kendisini BİMER’e şikayet eden kişiye seslenen Ezhel, “Ben size ne yaptım. Kendimi geçtim, sizi bir anayı ağlatmanın vicdanıyla baş başa bırakıyorum” dedi.

Ezhel mektubunu “Kahrolsun sansür yaşasın tam bağımsız rap!” sözleriyle tamamladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar