TRT1 yeni yılda da “Biz Biriz” diyor

TRT1’in, yeni yıldaki ilk iletişim kampanyası “Biz Biriz” yayına girdi.

TRT1 yeni yılda da “Biz Biriz” diyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
3 Ocak 2018 Çarşamba 22:31

TRT1 kanalının yeni yıldaki ilk iletişim kampanyası “Biz Biriz” yayınlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nden Diriliş Ertuğrul’a, Mehmetçik “Kut’ül – Amare”den Payitaht Abdülhamid’e tüm yapımların yer aldığı filmde, TRT1’in yeni sezondaki dizi ve programlarına yer verildi. Türk Bayrağı’nın, asırlardır taşınan kutsal bir emanet olduğuna vurgu yapan filmin kreatif süreci Erk Ajans tarafından yürütüldü.

“Biz Biriz” filmi, hâlihazırda Saraybosna, Muğla, İzmit ve İstanbul’da çekimleri sürdürülen yapımların mekânlarında çekildi. TRT1’in yeni sezon yapımlarında yer alan oyuncuların yeniden kamera karşısına geçtiği film, 16 günde ve 140 kişilik bir ekiple çekildi.

Montaj ve kurgusunda da yeniliklere imza atan Biz Biriz filminde, Türkiye’de ilk defa uygulanan özel efektler kullanıldı.

Yayınladığı gün sosyal medyada büyük ilgi gören filmde ayrıca, yapımların başrol aktörlerinin sesinden birlik vurgusu yapan cümleler duymak mümkün. Her bir proje için özgün tema müziklerinin de hazırlandığı film, televizyon ve dijital kanallarda kamuoyuyla buluşmaya devam ediyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar