Survivor 2018'de Gönüllüler takımından All Star'a geçen Ecem Karaağaç kimdir?

Survivor 2018'de Gönüllüler takımından All Star ünlüler takımına geçen Ecem Karaağaç kimdir? Kaç yaşında? İşte Survivor Ecem Karaağaç..

Survivor 2018'de Gönüllüler takımından All Star'a geçen Ecem Karaağaç kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
14 Şubat 2018 Çarşamba 12:44

Survivor 2018 All Star'ın 10 Şubat tarihinde başlamasının ardından Ünlüler ve Gönüllüler arasında kıyasıya rekabet sürüyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor All Star Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçen Hakan'dan sonra yeni bölümde Gönüllüler takımından All Star ünlüler takımına Ecem Karaağaç geçti. Acun'un bu kararı açıklamasının ardından Survivor Ecem Karaağaç kimdir? aramaları sık yapılmaya başladı. Peki ya Ecem Karaağça kimdir, nerelidir?

Ecem Karaağaç Gönüllüler Takımından Ünlüler Takımına Geçti

Survivor 2018 All Star'da mücadele eden Ecem Karaağaç, yarışmaya Gönüllüler takımında başlamıştı. Ancak yapılan ada konseyindeki oylamada All Star takımına geçiş yapan isim oldu. Ecem Karaağaç böylece Survivor 2018 All Star'da bundan sonra All Star takımında mücadele edecek. Gönüllüler'deki oylama sonucunda karşı takıma gitmesi için Gamze'ye 5 oy çıkarken, 7 kişinin ismini yazdığı Ecem Karaağaç, Gönüller'den All Star'a geçen yarışmacı oldu. Oylama sonucunda Ecem Karaağaç adı en fazla yazılan isim olunca All Star takımına geçti ve her iki takımın sayıları da eşitlenmiş oldu.

Survivor Ecem Karaağaç'ın yorumu ne oldu?

'Bunu tahmin ediyordum. Arkadaşlarımın fikirlerine saygı duyuyorum. Bir yarışmadan geldim.Belli bir kitlem var. Belki de bunu düşünerek yazdılar, saygı duyuyorum. Survivor'a Gönüllüler takımı için savaşmaya gelmiştim, şimdi All Star takımı için savaşacağım' dedi.

Ecem Karaağaç Kimdir?

Ecem Karaağaç 14 Temmuz 1991 Bursa doğumludur. Yaşar Üniversitesi Mimarlık Fakültesi mezunudur. Göz 6 yarışmasında Survivor için yarışan Karaağaç, Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Heyecanı seven bir yapıya sahiptir. Geçen yıl Göz 6 yarışmasında Survivor'a katılmayı çok istemiş ancak nasip bu yılmış. Profesyonel olarak yüzücülük yapmakta olup 6 yıl kadar lisanslı basketbol oynamıştır. Ayrıca okçuluk, rüzgar sörfü, futbol, kayak ve binicilikle uğraşmıştır. Ecem Karaağaç, Göz6'nda finale kalmayı başaran üç kızdan biridir. Aile bağları oldukça kuvvetli görünen Ecem Karaağaç’ın annesi Mine Mater, babası ise Cengiz Karaağaç’tır.

Göz 6 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Ecem Karaağaç, önceki yıl finale kadar gitmeyi başarmış ancak son anda Survivor biletini Berna Keklikler’e kaptırmıştı. Lisansını spor dışındaki bir alanda tamamlayan Ecem Karağaç’ın yarışmadaki sloganı, “Survivor'da hayatta kalmak zor, benimle yarışmanın zorluğu ise tarif bile edilemez. Beni korkutmak için daha fazlası lazım”dır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar