Star Trek serisinin son filmi Quentin Tarantino'dan!

Ucuz Roman, Kill Bill ve Zincirsiz gibi filmleriyle adından söz ettiren yönetmen Quentin Tarantino, Star Trek’in 4. modern filmi için hazırlıklara başladı.

Star Trek serisinin son filmi Quentin Tarantino'dan!
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
5 Aralık 2017 Salı 16:07

Dünya üzerindeki en uzun soluklu serilerden birisi olan popüler film serisi Star Trek, Quentin Tarantino imzasıyla seyirciyle buluşacak. 2009’da JJ. Abrams önderliğinde modern seriye başlayan Star Trek, modern serinin 4. filmi için hazırlıklarını sürdürüyor. Hazırlıklar sürerken, filmle ilgili bir sürpriz geldi. Buna göre, Tarantino ile Abrams son filmde ortak çalışabilir.

Yayınlanan bir raporda, Tarantino’nun fikrini Abrams’a taşıdığı ve ikilinin ortak bir senaryo için bir ekip topladığı aktarıldı. Ucuz Roman, Zincirsiz, Soysuzlar Çetesi, Kill Bill gibi kült filmlerine alışık olduğumuz bir yönetmen olan Quentin Tarantino'nun, Star Trek serisine yeni bir soluk katması bekleniyor.

Star Wars’un Star Trek’ten daha önde olmasının sebebi genel olarak hep hikaye yönündeydi. Star Wars’un hikaye temeli o kadar sağlamdı ki, izlediğiniz filmin sonunu değil, üçlemenin sonunu merak ediyordunuz. Umarım, Tarantino’nun ardından Star Trek’te buna benzer bir senaryo yönüne evrilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar