Sıla'dan 'Öpücüklü' diyalog

Sanatçı Sıla geçtiğimiz akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda bu yıl 7. kez sahne aldı.

Sıla'dan 'Öpücüklü' diyalog
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
30 Temmuz 2018 Pazartesi 09:27

Kerki ve Solfej’in düzenlediği Sıla’nın 7 günlük Harbiye konser serisi dün akşam sona erdi. Açıkhava konser serisine hız kesmeden devam edecek olan Sıla, Ege konserleri ile sevenleriyle buluşacak. 


Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde 7 gün boyunca hayranlarıyla buluşan Sıla, açıkhavayı her gün hınca hınç dolduran seyircilerine muhteşem bir final gecesi yaşattı. Sahnede 3 saatten fazla kalan sanatçı, Harbiye Açıkhava’ da gerçekleştirmiş olduğu final konserinde şarkıları ile büyüledi. 

Final akşamı sahneye ilk olarak kırmızı renkli bir elbisesiyle çıkan sanatçı, ikinci yarıda ise Harbiye’deki görkemli vedasına yakışan ışıl ışıl payetli bir elbise seçmişti. Final gecesi kıyafet tercihlerini a46 Maıson’dan yana kullanan Sıla, şıklığıyla yine göz kamaştırdı. 

DÜET YAPMAK İSTEYEN HAYRANINA ÖPÜCÜK

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda konser veren Sıla, sahneye çıkıp kendisiyle düet yapmak isteyen hayranına öpücük göndererek hayranının gönlünü aldı.

HAYRANLARINDAN SÜRPRİZ

Cemil Topuzlu Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde Sıla’ya Sürpriz! 
Açık hava sahnesinde bu yıl 7. kez sahne alan Sıla’nın hayranları Sıla’ya “Kollarını aç, sarılalım” pankartı açtı. Sıla hayranlarının bu jestine “Kuliste odama gelin” yanıtını verdi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar