Sen Anlat Karadeniz 8. Bölüm fragmanı-14 Mart Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm

Sen Anlat Karadeniz dizisinin merakla beklenen 8.bölüm fragmanı yayınladı. İşte 14 Mart'ta ekranlara gelecek olan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm fragmanı..

Sen Anlat Karadeniz 8. Bölüm fragmanı-14 Mart Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:50
8 Mart 2018 Perşembe 14:56

Kısa sürede izleyici tarafından sevilen bir dizi haline gelen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya yeni bölümde neler olacak? Vedat'ın yeni planları ne?

Sen Anlat Karadeniz 8. yeni bölüm fragmanı, dizinin sona eren 7. bölümü sonrasında izleyicilere sunuldu. Nefes kesen bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanında Nefes'in Tahir'e "Biz hiç birbirimizi göremeyecek miyiz?" sözleri merak uyandırdı.

SEN ANLAT KARADENİZ 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tahir ve Nefes, kalpleri Yiğit'te birleşmiş şekilde, tek vücut onun izini sürerler ve bulurlar. Karadeniz de Yiğit için birleşir. Asiye bir yandan Mustafa'ya hayatı zehir eder, bir yandan da herkese Vedat'ın zulmünü anlatır. Gerçekleri öğrenen herkes Vedat'a cephe almaya başlar.

Vedat sıkıştığı bu durumun üstesinden gelmek için Dağdevirenleri kendi safına çeker. Babasıyla sevdiği arasında kalan Mercan ise, Tahir'i çok zor bir duruma düşürür ve ondan asla yapamayacağı bir şey ister.

Yiğit'in kayboluşu, Nefes'in geçmişte yaşadığı zulmün anılarını ateşler ve Nefes kabuslarla boğuşmaya başlar. Tahir onu Vedat'tan korur ama kabuslar karşısında çok çaresiz kalır. Bir yandan Nefes'e yardım edememenin çaresizliği, bir yandan artık kendinden bile saklayamadığı sevdası, bir yanda Mercan'a verdiği sözün ağırlığı, bir yanda ailesi. Deli Tahir'i içine düştüğü büyük çıkmazdan Osman Hoca'nın bilgelik dolu rehberliği kurtarır. Ancak, Vedat'ın zindanından kaçan Nefes'i, şimdi de dar kafaların zindanı beklemektedir.

SEN ANLAT KARADENİZ 8.BÖLÜM ÖZETİ

Sen Anlat Karadeniz 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz’in bu akşam yayınlanan son bölümünde Yiğit’in bulunmasıyla yüreklere su serpildi. Tahir ile Nefes arasında da buzlar eridi. Tahir Nefes’e “gitme, kal” dedi. Ama Tahir’in Mercan’a verdiği söz hiç umulmadık durumlara yol açacak. Mercan, Tahir ile Nefes’in yakınlaşması üzerine intihar etti. Bu durum herkesi derinden sarsarken, Nefes bu olayın suçlusu olarak ilan edildi. Sen Anlat Karadeniz 8. yeni bölüm fragmanında ise heyecanın devam ettiği görülüyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 8.BÖLÜM FRAGMANI

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Turan Firoz En beğenilen yorum
İnşallah Tahir Nefesle Evlenir Nefesde Rahatlar Oğlu da İnşallah Nevzatın Eline Düşmez