Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı yayınlandı-Tahir evleniyor mu?

Son dönemin oldukça popüler dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Son iki bölümüyle ekranlara kilitleyen Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3. bölüm fragmanında ilginç sahneler yer alıyor.

Sen Anlat Karadeniz 3.bölüm fragmanı yayınlandı-Tahir evleniyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:49
5 Şubat 2018 Pazartesi 18:07

İki haftadır reyting rekortmeni olan dizinin 3. bölüm fragmanı yayınlandı. 7 Şubat Çarşamba akşamı ekranan gelecek dizi şimdiden jheyecanla bekleniyor. Heyecanınızı bir nebze gidermek adına Sen Anlat Karadeniz dizisinin 3.bölüm fragmanını sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Daha birinci bölümünün ardından kaleme sarılıp 'Bu dizi kadına şiddete karşı direnenlerin bayrağı olacak' demiştim. Atv'nin yeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' daha ikinci haftasında izleyicinin gönlünü çelip reytinglerin zirvesine kuruldu. Total grubunda ilk sıraya yerleşen dizi, AB grubu ve ABC 1 kategorisinde ikinciliği elde edip müthiş bir ivme yakaladı. 'Sen Anlat Karadeniz'in reyting başarısını daha da değerli kılan ise, yayınlandığı ilk günden bu yana çarşamba günleri birinciliği kimselere bırakmayan, karşısındaki pek çok yapımı ezip geçen, neredeyse tamamına erken final yaptıran TRT 1'in fenomen dizisi 'Diriliş: Ertuğrul'u geçmesiydi. Görünen o ki 'Sen Anlat Karadeniz'; ezilen, hor görülen, aşağılanıp şiddete maruz kalan kadının empati kurduğu bir sosyal platforma dönüşmüş. Kendisine işkence eden bir adamdan çocuğuyla birlikte kaçıp Karadeniz'e sığınan 'Nefes'in 'Tahir'le arasında gelişecek imkansız aşk; aslında direnişin, umudun, kadınca baş kaldırmanın kıyı feneri, bayrak direği olacak.

Burada isimlerini vermekten kaçındığım pek çoğu ise 'Ben de 'Nefes'in yaşadıklarını birebir yaşadım. Ama onun gibi direnecek gücü, kaçıp sığınacak yeri bir türlü bulamadım' diyor.Dizinin ikinci bölümünde yer alan 'Zulmetme Karadeniz' ağıtı ise sosyal medyada adeta patladı. Dizi için özel olarak bestelenen ağıtı, Ayşe Nur Kolivar seslendirdi, sözlerini dizinin senaristleri Ayşe Ferda İryılmaz ve Nehir Erdem yazdı. Bestesini ise Ender Gündüzlü, Metin Arıgül ve Ayşe Nur Kolivar yaptı.

Sen Anlata Karadeniz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nefes Vedat’a teslim olmak yerine, Deli Tahir’in elini tutup Karadeniz’in sarp kayalarından hırçın dalgalarına atlamayı göze alır. Ancak bu atlayış, Nefes’in boğulmasına ve kalbinin durmasına neden olur.

Tahir, Nefes ve Yiğit’le hayat mücadelesi verirken, ailesi de Vedat ve adamlarıyla büyük bir kavgaya tutuşur. Sonunda, Yangazlar’ın yaptığı akıllıca bir oyunla, Tahir, Nefes ve Yiğit kurtulurlar.

Ancak, onların geçici kurtuluşu, Vedat’ın psikopatça öfkesini köy halkına çevirmesine neden olur. Karısını ve oğlunu saklayan Karadenizlilere yapmadığını bırakmaz. Köyün imamı Osman Hoca’ya işkence etmek, Vedat’ın canavarlığının son noktası olacaktır.

Tahir ise, kaçtıkları yayla evinde, Vedat’ın sekiz yıldır Nefes’e neler çektirdiğini öğrenir. Nefes’in yaşadıklarını öğrenmek, o sert Karadeniz delikanlısının hüngür hüngür ağlamasına neden olur. O gece, iki genç acılarını ve öfkelerini Karadeniz’in dağlarına, dalgalarına, bulutlarına akıtırlar.

Onlar saklandıkları yerde acılarıyla boğuşurlarken, Vedat ve Eyşan herkes için yeni acılar yaratmanın peşindedirler. Mustafa, ailesinin geçim kaynağı Kaleli Kum’un batması tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Mustafa ailesini korumak için neleri göze alacak?

Sen Anlat Karadeniz 3. Bölüm Fragmanı

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar