Samyeli: Senaryo üretenleri vicdanlarına bırakıyorum

Cem Yılmaz ile aşk yaşadığı iddia edilen Defne Samyeli iddialar karşısında sessizliğini bozdu.

Samyeli: Senaryo üretenleri vicdanlarına bırakıyorum
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
4 Mayıs 2018 Cuma 09:15

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli’nin ilişki yaşadığı iddia edilmiş ve Samyeli, Yılmaz’ın Levent’te bulunan evinden çıkarken görüntülenmişti.

“AHLAKÇILIK OYNANMASINDAN HOŞLANMIYORUM”

 Cem Yılmaz iddialar hakkında sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunmuştu. Yılmaz, “Sevenlerime duyuru: Magazin adı altında kendi gibi olmayanları dil ve davranışları ile taciz edip ahlakçılık oynanmasından hiç hoşlanmıyorum. İnsanları olduğundan farklı göstererek bir ayıplarını örttüklerini sanıyorlar, halbuki kişi neyse odur. Başarılar” ifadelerini kullandı.

“SENARYO ÜRETENLERİ VİCDANLARIYLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM”

 Defne Samyeli de konu hakkında sessizliğini bozarak sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Samyeli şu ifadeleri kullandı: “Çocuk yaşta seçtiğim meslek dolayısıyla yıllardır göz önündeyim, magazin basınının merak ve ilgisini elbette anlıyorum.

Ne var ki, yetişkin ve bekar bir kadın olarak hangi arkadaşımla ne şartlarda görüşüp, ne yaşadığım konusunda hiç kimseye bir açıklama yapmak, kimseden onay veya izin almak gibi bir mecburiyetim olmadığını hatırlatmak isterim.

İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı tenzih ederek, hepsini aramızdaki saygılı mesafeyi her zaman yaptığımız gibi sevgi ve empatiyle korumaya davet ediyorum.

Hayali morluklar üzerinden senaryo üretenleri ise bir kadın ve anne olarak vicdanlarıyla baş başa bırakıyorum.”

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar