Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, MHP'den milletvekili aday adayı oldu

Hayat arkadaşı Faik Öztürk’ün milletvekili aday adaylığını gönülden desteklediğini belirten sanatçı, ''Milletvekili karısı olmak istiyorum'' dedi. Peki Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk hangi ilden, hangi partiden milletvekili aday adayı oldu?

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk, MHP'den milletvekili aday adayı oldu
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
15 Mayıs 2018 Salı 13:12

Hürriyet Gazetesi'nden Tülay Demir ile röportaj yapan Safiye Soyman hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün milletvekili aday adayı olmasına dair açıklamalarda bulundu. 

Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk hangi ilden, hangi partiden milletvekili aday adayı oldu?

24 Haziran seçimleri öncesinde MHP Milletvekilli adaylık başvuruları sona erdi. MHP Elazığ Milletvekili Adaylığı için toplam 18 kişi müracaat yaptı. Bu müracatı gerçekleştiren isimlerden biri de Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk oldu. 

''İÇİNDE HİZMET ARZUSU VARDI''

Tülay Demir'in 'Zaten soracaktım, siz benden önce konuyu Faik Bey’e getirdiniz. Kendisinin milletvekilliği aday adaylığı söz konusu. Bir anda mı karar verdi?' sorusu üzerine Soyman, ''Yok, bir anda sayılmaz. O zaten Elazığlı. Tam bir Elazığ âşığıdır. Orada doğup büyümüş. Ağzından Elazığ’ı düşürmez. Ondan dolayı da yıllardır içinde bir hizmet arzusu vardı. Valla kafasına koyduğunu yapıyor.'' açıklamasını yaptı.

''CANI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUM'' 

'Eşinizi destekliyor musunuz' sorusuna Safiye Soyman, ''Onu canı gönülden destekliyor, “Yolu açık olsun” diyorum. Yapabileceğim tek şey bu. Desteklemek adına gittiği yerlerde tabii ki yanında olacağım, neticede 19 yıllık hayat arkadaşım. Ona bende alıştım halk da'' yanıtını verdi. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar