Oğuzhan Uğur, Başbakan Yıldırım’ı konuk edecek

YouTube’da yaptığı programlarla adından söz ettiren Oğuzhan Uğur Best FM’de Adem Metan’a konuk oldu. Uğur, Başbakan Yıldırım'ın YouTube kanalına konuk olacağını duyurdu.

Oğuzhan Uğur, Başbakan Yıldırım’ı konuk edecek
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
8 Haziran 2018 Cuma 12:10

Best FM’de Adem Metan’ın konuğu, YouTube’da Pinç, Mevzular gibi programları yapan ayrıca YouTube BabalaTv kanalının sahibi olan Oğuzhan Uğur oldu. Adem Metan’ın sorularını yanıtlayan Uğur, siyasi parti liderlerine açık davet yolladığını ve hepsinden de olumlu yanıtlar aldığını söyledi.

BAŞBAKAN YILDIRIM KATILACAK”

Oğuzhan Uğur, Başbakan Binali Yıldırım’ın da programına katılacağını ifade etti. Uğur, ‘Cumhurbaşkanı sizi davet etse iftar programına katılır mısınız?’ sorusuna, “Elbette katılırım bu ülkenin Cumhurbaşkanı. Her şeyden önce makama olan saygımız devreye girer” yanıtını verdi.

“CUMHURBAŞKANI’NI YOUTUBE KANALIMA DAVET ETTİM”

Oğuzhan Uğur, yakın bir tarihte televizyon programı teklifi aldığını ve yapılan teklifi kabul ettiğini söyledi. Uğur kısa süre içinde programlara başlayacağını açıkladı.

Temmuz sonunda sinema filmi projeleri olduğunu birçok yapımcıdan teklif geldiğini belirten Oğuzhan Uğur projeyi kendilerinin çekeceğini de ekledi.

Uğur, “Cumhurbaşkanı’nı YouTube kanalıma davet ettim seçimden sonra gelebileceğini belirttiler” diye konuştu.

“SİNEMADA EN BÜYÜK KATKI CEM YILMAZ’IN”

 Türkiye’de sinema sektörüne en büyük katkıyı Cem Yılmaz’ın sunduğunu belirten Uğur, “Diğer yapımları eleştirmiyorum ama zor olanı Cem yılmaz yapıyor bence alkışı hak ediyor” dedi.

YouTube’da bu kadar kısa surede popüler olacağını düşünmediğini ifade eden Uğur, “İnsanlar bizi çok kısa zamanda sevdiler ve beklediğimizin üzerinde kısa bir zamanda popülerliğimiz arttı” açıklamalarında bulundu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar