Murat Başoğlu ile Hande Bermek'in boşanmaları yalan mı?

Geçtiğimiz yaz yeğeni Burcu Başoğlu ile teknede samimi bir şekilde görüntülenen Murat Başoğlu’nun eşi Hande Bermek ile boşanmaları yalan mı?

Murat Başoğlu ile Hande Bermek'in boşanmaları yalan mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
9 Haziran 2018 Cumartesi 13:40

Aile skandalına imza atan Murat Başoğlu ve Burcu Başoğlu olayından sonra magazin gündemi uzun bir süre konuyla meşgul olmuştu. Murat Başoğlu ve yeğeni olayı inkar etse de yüz tanıma sistemi ile birlikte oldukları kanıtlanmıştı. Olayı öğrenen eşi hemen boşanmak yerine eşinin yanında olmuştu ancak baskılar artınca 11 Eylül’de evliliğini bitirmek zorunda kalmıştı. Yeni çıkan görüntülere göre çiftin evliliği sadece kağıt üzerinde bitmiş. Görüntülediği ikilinin keyifli halleri ve Başoğlu'nın eşini sık sık öpücüklere boğması dikkat çekti.

Bodrum Gündoğan'da bulunan evlerinde görüntülenen Başoğlu ile Hande Bermek'in, tepkilerden korktukları için deniz kıyısındaki evlerinin bahçelerine duvar ördürdüğü ise gözden kaçmadı.

MURAT BAŞOĞLU KİMDİR?

Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu sunucu, manken, oyuncu ve iş adamıdır. 1968 yılında doğmuştur.1996 yılında Şebnem Dönmez ile 'Sabah Şekerleri' programını sundu ve bu programın ardından birçok projede yer aldı. Çeşitli programlarda sunuculuk yanında oyunculuk ve mankenlik de yaptı. "Benzemez Kimse Sana" programının 3 defa sunuculuk yaptı. 2015 yılında Çilek kokusu adlı dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003 yılında ise Hande Bermek ile dünya evine giren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir oğlu dünyaya geldi. 2017 yılında eşi Hande Bermek’ten boşandı.

HANDE BERMEK KİMDİR?

İş adamı Ayhan Bermek’in kızı Hande Bermek 14 yıl önce Murat Başoğlu ile dünya evine girdi. Can adlı bir çocukları olan çiftin evlilikleri aldatma görüntüleriyle sarsıldı.

BURCU BAŞOĞLU KABADAYI KİMDİR?

35 yaşındaki Burcu Başoğlu Kabadayı spor hocalığının yanı sıra yaşam koçluğu da yapıyor. Burcu Başoğlu Kabadayı, 2015 yılında yoga hocası Selçuk Kabadayı ile evlendi. Burcu Klinik Psikolog bir anne ve Profesyonel Atlet bir babanın tek çocuğu. Marmara Üniversitesi İşletme Bölümü mezunu. Son 9 senesi Dell ve Lenovo gibi uluslararsı teknoloji devlerinde yöneticilik olmak üzere 15 yıl bilişim sektöründe çalıştı. 2011 yılında iş stesinden uzaklaşmak için yaptığı arayışları sırasında yogayla tanıştı. Koh Samui Tayland’da Vikasa Yogada katıldığı yoga kampı ve inziva sonrasında yogada derinleşmesini sağlayacak bir eğitim ararken Çelen ile yollarının keşismesi sayesinde Çelen Arıman & Deniz Bağan ile Yoga Allience onaylı 200 saat Hatha Yoga Eğitmenlik Eğitimine katıldı.

2015 yılı itibariyle kurumsal hayata veda edip, tam zamanlı yoga eğitmeni olarak çalışmaya başladı. 2016 yılında Berra Sertel’den 200 saat Yoga Eğitmenlik eğitimi aldı ve yine 2016 yılında Budokon University Miami’de Cameron Shayne’den Calisthenics Eğitmenlik Eğitimini tamamladı, yoga, MMA (Mixed Movement Arts) ve yaşam sanatı üzerine eğitimler aldı ve öğrencisi olmaya devam ediyor. Aynı zamanda sertifikalı bir Wellness Koçu olarak yoga ile başladığı daha iyi bir yaşam yolculuğuna, geçmiş spor, koçluk ve kurumsal hayat deneyimlerini aktardığı Wellness alanında devam ediyor. Wellness Koçu olarak yaşam koçluğu, bireysel antrenörlük, grup egzersizleri eğitmenliği, sağlık ve stres yönetimi danışmanlığı alanlarında hizmet veriyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar