Murat Başoğlu neden gözaltına alındı?

Sunucu Murat Başoğlu neden gözaltına alındı? Başoğlu eski eşini tehdit mi etti? Savcılık Başoğlu hakkında ne kadar verdi?

Murat Başoğlu neden gözaltına alındı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
31 Ekim 2018 Çarşamba 11:04

Yeğeni Burcu Başoğlu ile çekilen samimi görüntüleriyle gündem olan Murat Başoğlu neden gözaltına alındı?

Geçtiğimiz yıl yeğeni Burcu Başoğlu ile görüntüleri çıktıktan sonra gündem olan Murat Başoğlu’ eşi Hande Bermek ile 11 Eylül 2017'de evliliğini bitirmişti. Çift, boşandıktan sonra da aynı evde yaşamaya devam etmişti.

Bodrum’un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii’nde Sadiye Hande Bermek (48) ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu (50) arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Bermek’in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Sönmez ve Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek rapor alıp taburcu oldu. Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez’i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Başoğlu ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Başoğlu hakkında 6284 sayılı ’Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi

Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar