Müjde Ar’ın Şahsiyet dizinde İffet intikamı bölümü

Ünlü oyuncu Müjde Ar yollar önce oynadığı İffet filminin intikamını yıllar sonra Şahsiyet dizisinde aldı. İşte Müjde Ar’ın Şahsiyet dizinde İffet intikamı bölümü

Müjde Ar’ın Şahsiyet dizinde İffet intikamı bölümü
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 13:22

İffet filminde rol gereği sevgilisinin tecavüzüne uğrayan Müjde Ar, o sahnenin intikamını 36 yıl sonra Şahsiyet dizisinde aldı. Ünlü oyuncu Müjde Ar Şahsiyet dizisinde erkek oyuncunun başını cama sıkıştırdı, ardından ise kahkaha patlattı. Böylece Müjde Ar İffet’in intikamını 36 yıl sonra almış oldu.

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı ve Müjde Ar ile Faruk Peker'in başrolünde oynadığı İffet filminde yer alan tecavüz sahnesi çok konuşulmuş ve filmin üzerinden yıllar geçmesine rağmen unutulmayanlar arasında yerini almıştı.  Filmde taksici sevgilisi Cemil tarafından kafası arabanın camına sıkıştırılıp tecavüze uğrayan İffet’i canlandıran oyuncu, 36 yıl aradan sonra rol aldığı internet dizisi ‘Şahsiyet’te senaryo gereği o sahneyi tekrarladı. Ama bu sefer roller değişti. Şahsiyet’te ‘Nesrin’i oynayan ünlü oyuncu. 36 yıl sonra o sahnenin intikamını aldı. Rol gereği iki erkeğin başını cama sıkıştırdı. Sonra da kahkaha attı. Yıllar sonra Şahsiyet dizisindeki bu sahneyle intikamını alan Müjde Ar çekimlerde çok eğlendi.

ŞAHSİYET OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Onur Saylak’ın, senaristliğini Hakan Günday’ın üstlendiği dizide önemli isimler var.

Başrollerini ise Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Necip Memili, Hüseyin Avni Danyal, Müjde Ar, İbrahim Selim ve Fırat Topkorur’un üstlendiği yapımın merakla beklenen ilk bölümü, gelecek hafta izleyicilerle buluşacak.

ŞAHSİYET DİZİSİNİN KONUSU NE?

65 yaşındaki adli katip memurluğundan emekli olan Agah (Haluk Bilginer) ilecinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra'nın (Cansu Dere) kesişen yolları, heyecan dolu bir hikaye olarak karşımıza çıkacak. Peki, Agâh ve Nevra'nın adım adım birbirlerine yaklaşmaları sadece bir tesadüf mü yoksa büyük bir bulmacanın eksik bir parçası mı?

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar