Şahsiyet 4-5-6 bölüm izle - Şahsiyet 4-5-6 bölüm izle Puhu TV

Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle bilgileri haberimizde. Agâh Beyoğlu, Alzheimer hastası olduğunu öğrendikten sonra bir çok cinayet işler ve bu suçları tek bir kişinin üstüne atmak ister ancak o da kaçmak isteyince onu da öldürmüştür. Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle Puhu TV bilgilri haberimizde.

Şahsiyet 4-5-6 bölüm izle - Şahsiyet 4-5-6 bölüm izle Puhu TV
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
13 Nisan 2018 Cuma 20:04

Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle Puhu TV bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. İlk 3 bölümü ile büyük beğeni toplayan Şahsiyet 4,5,6 bölümleri ile seyircisi ile buluşuyor. Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle bilgilerini sizler için derledik. Alzheimer hastası olduğunu öğrenen Agah Beyoğlu bir dizi cinayet işlemiş büyük bir karmaşanın içerisine girmiştir. İşlediği cinayetler sonrası Polis Memuru Nevra'ya mesajlar göndermektedir. İşte Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle bilgileri.

Şahsiyet 1. bölüm özeti

Agâh Beyoğlu, kendisine konan Alzheimer başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Agâh, unutmanın yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat olduğunu fark eder.

Şahsiyet 2. bölüm özeti

Agâh’ın işlemiş olduğu cinayet, uzun bir cinayetler zincirinin henüz ilk halkasıdır. Kurbanın üzerinde kendi adının yazılı olduğu bir mesaj bulunması, Nevra’yı istifa kararından vazgeçirir.

Şahsiyet 3. bölüm özeti

Çıkmaz sokaklarla dolu bir soruşturmanın içinde kaybolmuş olan Nevra’nın Agâh’la arasındaki önemli bir ortak nokta ortaya çıkacaktır.

Şahsiyet 4-5-6. Bölüm Fragman

Şahsiyet 4-5-6. Bölümler 2. Ön İzleme

Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle Puhu TV

Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle - Şahsiyet 4,5,6 bölüm izle Puhu TV

Şahsiyet'in konusu

Emekli bir adliye memuru olan Agâh Beyoğlu, İstanbul’un en kalabalık ve hareketli semti Beyoğlu’nda yalnız ve münzevi bir yaşam sürdürmektedir. Kızı yurtdışında yaşamakta, eşi ise yıllar önce vefat etmiştir. Agâh’ın bu tekdüze yaşantısı, kendisine konan Alzheimer Başlangıcı teşhisiyle altüst olur. Hastalığından ötürü er geç bütün anılarını unutacaktır. Bu gerçek karşısında başta bocalasa da Agâh, unutmanın bir fırsat olduğunu fark eder. Yıllardır planladığı ancak sürekli ertelediği bir cinayeti işlemek için bir fırsat! Nasıl olsa işleyeceği bu suçu gelecekte hatırlamayacak, hatırlamayacağı için de vicdan azabı çekmeyecektir. Bunun yanında cinayet büro amirliğindeki tek kadın polis olan Nevra, üzerindeki baskılar yüzünden istifanın eşiğine gelmiştir. Ancak Agâh’ın aldığı cinayet kararı, Nevra’nın hayatını da tamamen değiştirecektir.

Şahsiyet oyuncuları

Haluk Bilginer

Cansu Dere

Metin Akdülger

Şebnem Bozoklu

Hüseyin Avni DanyalNecip Memili

Müjde Ar

Şahsiyet yönetmeni

Onur Saylak

Şahsiyet yapımcısı

Ay Yapım

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar