Mesut Özil'in düğününde İsmail YK sürprizi

Arsenal'in Türk oyuncusu Mesut Özil, 2018'de nişanlısı Amine Güle ile dünya evine girecek. Özil'in düğününde İsmail YK sahne alacak.

Mesut Özil'in düğününde İsmail YK sürprizi
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
12 Aralık 2017 Salı 14:54

Arsenal'in oyuncusu Mesut Özil 2018'de Amine Güle ile dünya evine girecek. Peki Özil-Güle çiftinin düğününde hangi isim sahne alacak? Mesut Özil'in düğününde sahne alacak isim bir başka gurbetçi İsmail YK olacak.

Buna göre düğün, Mesut Özil'in nişanlısı Amine Güle'nin doğup büyüdüğü İsveç'te yapılacak. Düğünde, Özil'in hayranı olduğu gurbetçi şarkıcı İsmail YK sahne alacak. Özil ile ailece görüştüklerini elirten İsmail YK'nın teklifi kabul ettiği ve düğünde hiçbir ücret almadan sahneye çıkacağı belirtildi.

İsmail YK, kendi gibi gurbetçi ailelerin fertleri olan ikilinin düğününde şarkılarıyla davetlileri coşturacak. Ünlü popçuyla ailecek de görüşen Özil'in bu talebini memnuniyetle kabul eden İsmail YK, iddiaya göre de sahnesi için tek kuruş dahi almayacak.

ÖVGÜLER YAĞDIRMIŞTI

Daha önce şarkıcı İsmail YK Özil'e yönelik, "Seni izlerken ayrı bir keyif alıyorum. Başarıların daim olsun" yorumunda bulunarak futbolcuya sosyal medyada övgülerde bulunmuştu. Özil de İsmail YK'ya hayranlığını "Başarılı bir futbolcu olmam, İsmail YK'yı dinlememe engel değil" sözleriyle belirtmişti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar