Livaneli, yerel seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı

Usta sanatçı Zülfü Livaneli, bir video çekerek 31 Mart yerel seçimlerinde kimi destekleyeceğini açıkladı.

Livaneli, yerel seçimlerde kimi destekleyeceğini açıkladı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
25 Mart 2019 Pazartesi 10:39

31 Mart yerel seçimler yaklaşırken adaylar da çalışmalarında devam ediyor. Feridun Düzağaç geçtiğimiz günlerde bir video çekerek  CHP'nin Beyoğlu Belediye Başkan Adayı Alper Taş’ı desteklediğini açıklamıştı. Alper Taş’a bir destek de usta isim Zülfü Livaneli’den geldi.

Alper Taş için bir destek videosu çeken Livaneli, " Beyoğlu Belediye Başkanı Alper Taş'ı bütün yüreğimle destekliyorum. Çünkü Alper Taş hem Beyoğlu'na hem de demokrasimize yakışan bir isim. Çünkü Alper Taş barışın dilini konuşuyor, demokrasinin güzel dilini konuşuyor" dedi.

“Beyoğlu’nu nasıl yöneteceğini değil halk tarafından ilçenin nasıl yönetileceğini anlatıyor” diyen Livaneli “Bu da bizim yıllardır özlemini çektiğimiz bir durum. Bu bir fırsattır, bu bir şanstır, Türkiye’ye çok büyük etkileri olacaktır. Beyoğlu gibi bir ilçenin başkanlığını alması Türkiye’de önemli bir simge oluşturacaktır. Bu bakımdan sandığa gidelim, oylarımızı Alper Taş’a atalım ve bu sefer oylarımıza sahip çıkalım” ifadelerini kullandı

Livaneli'ye teşekkür etti

Alper Taş da Livaneli'ye Twitter hesabından teşekkür ederek, "Sanat dünyamızın değerli isimlerinden Zülfü Livaneli'ye desteği için çok teşekkür ederiz. Tarihi, kültürü, sanatı ve insanıyla Beyoğlu eski güzelliklerine yeniden kavuşacak" diye yazdı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar