Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sorusu Şubat ayında yayına girmesi beklenen dizinin yayınlanmaması sonrası merak konusu oldu. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
1 Mayıs 2018 Salı 21:40

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sorusu Kurtlar Vadisi hayranları tarafından merakla bekleniyor. Dizinin Başrol Oyuncusu Necati Şaşmaz gazetecilere yaptığı bir açıklamada dizinin Şubat ayında yayına girmesini planladıklarını söylemişti. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Kurtlar Vadisi Kaos'un ne zaman yayına gireceği konusunda henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yayınlanacağı kanal ise belli oldu. İşte Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman, hangi kanalda başlıyor? Sorusunun yanıtı.

Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor?

Kurtlar Vadisi Kaos'un ne zaman yayına gireceği konusunda Pana Film'den herhangi bir resmi açıklama gelmezken, dizinin Mayıs ayında yayınlanacağı söylentileri ortalarda dolanıyor. Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Sorusu yanıt bulur bulmaz azonceoldu.com'dan takip edebilirsiniz.

Kurtlar Vadisi Kaos hangi kanalda başlıyor?

Kurtlar Vadisi izleyicilerinin uzun zamandır ekranlarda göremeye özlediği dizi yeni serisi Kurtlar Vadisi Kaos ile yeniden ekrana çıkıyor.

Kurtlar Vadisi'nin vazgeçilmez başrolü Necati Şaşmaz dizinin Şubat ayında yayına girmesini plandıkları yönünde açıklamaları sonrası Kurtlar Vadisi hayranları tarafından hangi kanalda yayınlacağı merak konusu olmuştu.

Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal hakkında yapımcı şirket Pana Film'den henüz resmi bir açıklama yapılmazken, anlaşmaya en yakın kanal TV8 olarak görülür diğer bir iddia ise dizinin Kanal D'de başlayacağı yönünde. Kurtlar Vadisi Kaos'un yayınlanacağı kanal resmi olarak açıklanır açıklanmaz haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kurtlar Vadisi dizileri

Kurtlar Vadisi - 2003

Kurtlar Vadisi'nde; sokaklardan başlayıp, belli bir hiyerarşik bütünlük içinde kademe kademe yükselen ve en tepede son derece etkili bir "konseye" dönüşerek ülkeyi avcuna almayı amaçlayan çok güçlü bir mafya örgütü ile, o örgütle mücadeleye soyunanların serüvenleri anlatılır. Bu hem toplumsl hem de bireysel yansımaları olan serüvendir.

Özel olarak yetiştirilen Polat ; estetik bir ameliyatla sahip olduğu yeni yüzü ve yeni kimliğiyle alt basamakları tırmanarak mafya örgütünün içine sızdırılır. Bu, Kurtlar Vadisi'ndeki "uzun ve belalı yolculuğa" doğru atılmış ilk adımdır.

Kurtlar Vadisi Terör - 2007

Polat Alemdar, kendisinden yardım isteyen bir annenin gözyaşlarına kayıtsız kalamaz.

Bir evladı askerde şehit olan, diğerini dağda teröristler arasında yitiren annenin hikayesi, 30 yıllık bir yangının hikayesidir. Ömer Baba'nın da deyişiyle, her yangında olduğu gibi bu terör yangınında da bir tek analar çocuklarının derdine düşmüştür. Bu yangın elbet bir gün sönecektir.

Hiçbir şey ile değilse, anaların gözünden akan yaşla sönecektir. Vadi; teröre karşı kayıtsız olanlar ve terörden beslenenlerle, "Terörle yaşamak istemiyorum" diye haykıranlar arasında kıyasıya bir mücadeleye gebedir... Polat Alemdar ve arkadaşları, yine kendilerini, bu karanlık ve puslu vadinin ortasında bulur. Artık Vadi; teröre yüksek sesle "hayır" diyenlerin buluşacağı bir yerdir.

Kurtlar Vadisi Pusu - 2007

Kurtlar Vadisi Pusu, Pana Film tarafından yapılan, daha önce 15 Ocak 2003'te yayına giren, 97 bölüm süren Kurtlar Vadisi ve 18 Şubat 2007'de yayına giren; fakat 2 bölüm yayınlandıktan sonra -televizyonda 1 bölüm- RTÜK başkanı Aykut Zahid Akman'ın başını çektiği birçok kurul üyesi tarafından oy birliği ile yasaklanan Kurtlar Vadisi Terör dizilerinin devamı niteliğindeki Türk, aksiyon, mafya ve derin devlet dizisidir.

İsrail gizli servisinden bir tim, Hatay’da 4 polisi şehit eder. Tim yakalanır ancak bu saldırıyı terör örgütü kisvesi altında yaptıklarını söylerler. İstihbarat, timi kaçırır. Polat Alemdar, eşini ve çocuğunu kaybettikten sonra yüzünü değiştirmeye karar vermiştir.

Ancak, 4 polisi şehit eden timin İncirlik’te olduğunu öğrendikten sonra, son bir kez bu timi ele geçirmek ve İncirlik’te dönen nükleer silah pazarlığını bozmak için harekete geçecektir…

Polat Alemdar, terörün arkasındaki istihbarat savaşlarını bir bir deşifre etmeyi görev edinir.

Kurtlar Vadisi Filmleri

Kurtlar Vadisi Irak

Kuzey Irak'ta görevini icra etmekte olan Üsteğmen Süleyman Aslan, Çuval hadisesini yaşamış olan askerlerden biridir.
Olanları askerlik onuruna yakıştıramayan üsteğmen ardında Polat Alemdar'a yazılmış bir mektup bırakarak intihar eder. Kendisi de devlet adına çalışan bir istihbaratçı olan Polat, onuru uğruna intihar eden bu askerin son arzusu karşısında kayıtsız kalamaz ve adamlarıyla beraber Kuzey Irak'ın yolunu tutar.

Cannes Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülmüş Serdar Akar, Kurtlar Vadisi: Irak ile Türk sinemasının en yüksek bütçeli filmine imza atıyor. Dört ayrı dilde çekilen filmde 3000 figüran yer alırken Türk oyunculara Billy Zane, Gary Busey gibi Hollywood'tan tanıdık isimler de eşlik ediyor.

Kurtlar Vadisi Gladio

Kurtlar Vadisi Gladio, devlet aygıtının içine çöreklenmiş derin devlet ajanlarının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile gayrıresmi hesaplaşmalarının ve çıkar çatışmalarının hikayesidir.

İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır. Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe'den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar.

İskender'in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise Gladio’dur. İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio'nun ikinci adamı Fuat Aras'ı saklandığı yerden çıkarmak! Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük'ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur. Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir.

Kurtlar Vadisi Filistin

Mavi Marmara gemisiyle Gazze'ye yardım malzemeleri götürüldüğü sırada gemiye yapılan kanlı baskın sonrası Polat Alemdar ve arkadaşları Filistin'e gitmiştir. Amaç bellidir, baskının askeri planlayıcısı ve yürütücüsü olan İsrailli komutan ele geçirilmeli ve hesap sorulmalıdır.

Filistinlilerle kurulan ilk temaslar sonunda amacına adım adım yaklaşmaya çalışan Polat Alemdar'ı bazı sürprizler beklemektedir. Hedeflerindeki kişi olan komutan Moşe Ben Eliezer'in kural tanımaz gaddarlığı ve emrindeki teknolojik imkânları işleri zora sokmaktadır. Polat, Moşe'ye ulaşmaya çalışırken, Filistin'de masum insanların nasıl öldürüldüklerini görür. Moşe, köyleri yıkmakta, çocukları öldürmekte ve Polat'a yardım eden herkesi hapse atmaktadır.

Fakat teknolojik imkânlar ve kural tanımazlık, Moşe'yi kurtarmaya yetmeyecektir.

Kurtlar Vadisi Vatan

Kuzey Irak’ta operasyon yapan Polat Alemdar ve ekibini bir sürpriz beklemektedir. Ele geçirilen Türkiye haritasında askeri birlikler ve özel harekât merkezleri gibi stratejik önemi olan onlarca hedefin yanı sıra sınırdaki bir nokta da işaretlenmiştir: Yalavuz…

Asırlardır Türkün toprağını işgal etmek için fırsat bekleyen düşman, koca bir orduyla sınırımıza dayanmış, darbeden gelecek haberi beklemektedirler. Polat Alemdar ve ekibi, Türk Milleti ile birlikte içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara karşı zorlu bir mücadele verecektir.

Filmin başrolünde Polat Alemdar karakterini canlandıran Necati Şaşmaz yer alırken, oyuncu kadrosunda ise Sinem Uslu, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak ve Nezih Işıtan bulunuyor. Pana Film’in yapımcılığında Kurtlar Vadisi Vatan filminin yönetmen koltuğunda ise Serdar Akar oturuyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar