'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu?

Adnan Oktar soruşturması kapsamında tutuklanan ve kamuoyunda 'Kedicik' olarak adlandırılan tutuklulardan haberler gelmeye devam ediyor. Cezaevinde geçen 20 günün ardından ilk şoku atlatan tutuklulardan bazılarının cezaevindeki ilk işi bakın ne oldu?

'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu? - Sayfa 1

'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu?

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Oktar'ın "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "çocuğun cinsel  istismarı", "nitelikli cinsel saldırı", "şantaj", "mal varlığı değerlerini yurt  dışına çıkarma" ve "cebir, şiddet ve tehdit kullanarak kişiyi hürriyetinden  yoksun bırakma"  gibi suçlardan tutuklanmasına karar verilmişti. 'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu?

 

1 15
 
'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu? - Sayfa 2


2 15
 
'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu? - Sayfa 3

Operasyonlarda 187 kişi gözaltına alınmış bunlardan 169'u tutuklanmıştı. İstanbul'da Metris ve Silivri cezaevlerine yerleştirilen bu tutuklular daha sonra civar illerdeki cezaevlerine dağıtıldı. Adnan Oktar Edirne'ye; Oktar Babuna Tekirdağ'a aralarında yapı açısından önemli birçok ismin bulunduğu bir grup da Kocaeli'deki F tipine gönderilmişti. 'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu?


 

3 15
 
'Kedicikler'in cezaevinde ilk işi bakın ne oldu? - Sayfa 4
4 15