Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir?

Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusu Kalbimin Sultanı dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:53
14 Haziran 2018 Perşembe 17:45

Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusu 'eşine masallarda rastlanacak bir aşk hikayesi' sloganıyla Kalbimin Sultanı dizisinin ilk bölümünün ekrana gelmesi sonrası merak konusu oldu. Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Musa Sultan Mahmud’un bir nevi korumasıdır. Zahir’e göre daha saf biridir. İşte Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir? Sorusunun yanıtı.

Musa- Silahtar Ağa - Taner Rumeli

Musa Sultan Mahmud’un bir nevi korumasıdır. Zahir’e göre daha saf biridir. Zahir ile beraber Mahmud’un en çok gördüğü insandır. Musa Zahir ile atışmayı çok sever. İkisi de yaptıkları hataları kabul etmezler.

Mahmud’un en güvendiği insanlardan biridir. Mahmud’un her şeyini bilir. Onu korumak için canını verebilecek kadar hükümdarına bağlıdır.

Kalbimin Sultanı Musa, Silahtar Ağa, Taner Rumeli kimdir?

8 Nisan 1985 yılında Ankarada doğdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Oyunculuğa 1998 yılında lise tiyatrosunda başladı. DiziOyunculari.Biz

Bir çok tiyatro oyununda rol alan başarılı oyuncu İlk tiyatro oyununu 1999 yılın`da Keşanlı Ali Destanı tiyatro oyununda rol alarak yaşamıştır. İlk dizi oyunculuğu tecrübesini ise Bizim Evin Halleri Dizisi ile yaşamıştır. Fiziksel özelliklerinden boyu 185 cm, kilosu 80 kilo, göz rengi kahverengi ve saç rengi ise siyahtır. Koç burcundandır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar