Johnny Depp son haliyle şaşırttı

Son oynadığı filmin Londra'daki galasına katılan 55 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, son haliyle şaşırttı.

Johnny Depp son haliyle şaşırttı
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Kasım 2018 Perşembe 19:03

dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp, son oynadığı Fantastic Beasts The Crimes Of Grindelwald (Fantastik Canavarlar: Grindewald'un Suçları) adlı filmin Londra'daki galasına katıldı.

Kendisiyle özdeşleşen takılarını takan, ünlü saç modeline geri dönen Depp, geçen temmuz ayında sergilediği görüntüyle hayranlarını korkutmuştu.

 

Bu kez ise arada sırada da olsa gülümseyen yüzüyle hayranlarının yüreğine su serpti. Beş ay öncesinden çok daha iyi görünen Depp, yine de hem aşırı kilo vermesinin hem de geçip giden yılların izlerini yüzünden silememişti.

Johnny Depp, Fransız şarkıcı ve oyuncu Vanessa Paradis ile uzun bir birliktelik yaşamış, iki çocuk sahibi olmuştu. Hatta sevgilisi için Fransa'ya yerleşen Depp daha sonra The Rum Diary filmindeki rol arkadaşı Amber Heard uğruna sevgilisini terk etmişti.

Heard ile evlenen Johnny Depp iki yıl sonra boşandı. Heard, ünlü aktörün kendisine şiddet uyguladığını ileri sürdü. Johnny Depp bu dönemde zor günler geçirdi.

Johnny Depp'in hayranları onun bu kez galanın kırmızı halısında eskisinden çok daha iyi görünmesinden mutlu olduklarını belirttiler.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar