İclal Aydın'ın romanı dizi oluyor

TRT1'de yayınlanan Ege’nin Hamsisi dizisinde 'Melahat' karakterine hayata veren ünlü oyuncu İclal Aydın’ın 'Üç Kız Kardeş' isimli romanı dizi oluyor.

İclal Aydın'ın romanı dizi oluyor
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
1 Kasım 2018 Perşembe 22:35

Ünlü oyuncu ve sunucu İclal Aydın, 6 romanda tamamlamayı planladığı serinin üçüncü kitabı olan Üç Kız Kardeş, 150 bin adet satılarak büyük başarı kazanmıştı.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'na konuşan Aydın, “İnşallah 2019’da ekranda olacak. Sonra ilk işim, yeni kitap için kapanmak, sanat tarihi kurslarına devam etmek ve Kolombiya’ya seyahat” dedi.

 Ege’nin Hamsisi dizisinde 'Melahat' karakterini canlandıran Aydın, "İstanbul’da da şehrin dışında bir köyde oturuyordum. Zaten kalabalık son yıllarda yoruyordu. Öte yandan diziyi kabul ettiğim vakit ailemle ilgili bir düzen de kurmam gerekince annemi, kızımı, kedilerimizi, köpeğimizi ve kütüphanemizi de İzmir’e taşıdık." diyerek devam etti:

"Eşim ‘Mehmetçik Kutül Amere’nin görüntü yönetmeni olduğu için İstanbul’daki evimizi de kapamadık. 15 günde bir görüşüyoruz ama ikimiz de yaptığımız işten ve sonuçlarından çok mutluyuz, şimdilik katlanıyoruz ayrılığa. Kızım İzmir’in göz bebeği İTK’da okumaya başladı. Çok mutlu olduk bu yeni yaşamımızda. İnşallah böyle devam eder."

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar