'Hiç bir kadın size hayır diyemeyecek' sözlerine videolu açıklama

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, "Şifa Ayetleri" isimli kitabıyla ilgili bir video yayınladı.

'Hiç bir kadın size hayır diyemeyecek' sözlerine videolu açıklama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
14 Nisan 2018 Cumartesi 22:08

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün, İsmailağa Cemaati'nin yayınevi Tuana Basın Yayın'dan çıkan "Şifa Ayetleri" isimli kitabıyla ilgili bir video yayınladı.

Cübbeli Ahmet, o kitabın tercüme olduğunu, kendisini fikrilerine yer vermediğini ifade etti.

"KİTAPTA ELE ALDIĞIM BÜTÜN KONULAR TERCÜMEDİR"

Cübbeli Ahmet “Şifa Ayetleri kitabıyla ilgili Namık Kemal Zeybek gibi aleyhime konuşanlara uzun uzun cevaplar verdim. Ancak diyeceğim şudur ki, Şifa Ayetleri kitabında ele aldığım bütün konular, tercümedir. Bunların hiçbiri benim kafamdan uydurduğum kurguladığım şeyler değildir” açıklamasında bulundu.

Kitabın çevrildiği söyleyen Cübbeli Ahmet "Hiçbir yorum katmadım hiçbir şey ihdas etmedim. Benim haddime değil. Nakilciyim ben. Bu eser tercümedir" ifadelerini kullandı

"DUAYI UZVA DEĞİL SUYA ÜFLEYECEKSİNİZ"

Videonun devamında kitapta yer alan ayetlerin uzva değil suya üfleneceğini söyleyen Cübbeli Ahmet, “Suya üfleniyor, insanın bir yeri açık değil, ayet okunuyor açık olur mu, kafir olur. Bir suyun üzerine okunuyor. O su tedavi olmak istenen uzva serpiştiriliyor. Hangi ayetlerin suya okunacağı hakkında bölüm 351'de başlıyor, 352'ye geçiyor” dedi.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar