Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir?

Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir sorusu Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir sorusunun cevabını sizler için derledik.

Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
19 Haziran 2018 Salı 16:15

Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir sorusu görev yaptığı sürgün karakolu olan İkircikli Karakolu’nu örnek bir karakol haline getirmeye çalışan İdealist, işine aşık bir baş komiser olan Hayati ve emri altında çalışan polis memurlarının hikayesini anlatan Hayati ve Diğerleri dizisinin yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir sorusunun yanıtını sizler için derledik. Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. İşte Hayati ve Diğerleri Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir sorusunun yanıtı.

Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz

Şükran’ın hayattaki tek istediği oğlunu evlendirebilmektir. Kardeşi Danyal’ın sahtekarlıkları görmezden gelerek birbirine tamamen zıt iki karakter olan oğlu ve kardeşini idare edip evde bir denge yaratmaya çalışan Şükran’ın gelin bulma arayışları Hayati ile aralarında fikir çatışmalarına sebep olur. Bu zıtlık, Şükran’ın amansız bir gelin adayı avcısına dönüşmesine vesile olacaktır.

Hayati ve Diğerleri Günay Karacaoğlu - Şükran Solmaz kimdir?

Günay Karacaoğlu, 13 Mart 1971 tarihinde Kayseri'de doğmuştur. Bir ablası, bir abisi vardır. 1976 yılında İstanbul'a gelmişlerdir. Lisedeyken okulun tiyatro kolunda aktif olarak bulundu. Liseler arası tiyatro festivalinde "en iyi oyuncu" ödülünü aldı.
1991 yılında "Müjdat Gezen Sanat Merkezi"nde tiyatro eğitimine başladı, 1995 yılında mezun oldu. Profesyonel olarak dizi, tiyatro, sinema ve reklam filmlerinde oynadı. 1994 yılında ilk dizi deneyimini Perran Kutman ile Erdal Özyağcılar'ın başrolde oynadığı Şehnaz Tango dizisi ile yaptı.

1999 yılında Gani Müjde'nin senaryosunu yazdığı ve yönettiği ve Mehmet Ali Erbil, Demet Şener, Cem Davran, Hande Ataizi, Sümer

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar