Hakan Peker TRT canlı yayını neden terk etti? Hakan Peker kimdir?

Hakan Peker TRT Müzik kanalında canlı yayında şarkı söylediği sırada yayını neden terk etti?

Hakan Peker TRT canlı yayını neden terk etti? Hakan Peker kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
27 Mart 2018 Salı 09:30

TRT Müzik kanalında Hakan Peker'den beklenmedik çıkış. Şarkı söylediği sırada canlı yayını yarıda bırakıp sahneyi terk etti. İşte olaylı gecenin detayları..

TRT Müzik'te yayınlanan 'Engelsiz Sahne' isimli programda ilginç anlar yaşandı. Engelli vatandaşların, ünlü şarkıcılarla aynı sahneyi paylaştığı programa bu hafta Hakan Peker konuk oldu. Eyüp Sultan Aylar isimli bir vatandaş ile aynı sahneyi paylaşan Hakan Peker, programın bir bölümünde oldukça sinirlendi. Canlı yayında şarkı söylediği sırada rejinin ekrana kendisini getirmediğini eleştiren Hakan Peker, "Seyirciyi çekeceğine beni çekmen lazım reji. Anladın mı? Yanlış yeri çekiyorsun." diyerek sahneyi terk etti. Peker, sosyal medyadan gelen tepkilerin ardından bir açıklama yayınladı.

HAKAN PEKER: SÜPER BİR GECEYDİ

Programdan sonra Instagram hesabından bir video yükleyen Hakan Peker'in "Süper bir geceydi. Eyüp Sultan Aylar kardeşim de çok duygulu söyledi çok güzeldi" mesajını paylaşması dikkat çekti.

HAKAN PEKER'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Hakan Peker yaşananlarla ilgili sosyal medyadan gelen tepkilere cevap verdi.

HAKAN PEKER'İN CANLI YAYINI TERK ETTİĞİ ANLAR

HAKAN PEKER KİMDİR?

Hakan Peker 5 Şubat 1961 yılında İstanbul Bakırköy'de dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Sabahat Peker ve babasının adı Hüseyin Peker'dir. Zafer Peker adında bir abisi, Funda ve Ebru adında iki kız kardeşi vardır. Hakan Peker 1.74 boylarında 67 kilo ve hala genç görünümünü korumaktadır. Kahverengi gözleri ve kumral teniyle yıllara meydan okumaktadır. Çocukluk yıllarından bu yana dans tutkunudur ve gençlik yıllarında discolara çok gitmiştir. Daha sonra Seyyal Taner ve Deniz Erkanat'ın dansçısı olarak çalışmalara başlamıştır. 1981 yılında Türkiye Dans Yarışması'nda birincilik tahtına oturdu.

Hakan Peker 1989 yılında ilk albümü piyasaya sürülmüştür. Albümün ismi albümde yer alan Bir Efsane adlı şarkıdır ve bu şarkı çıkış şarkısı olmuştur. 1990 yılında Camdan Cama adlı albümü çıkarmıştır. Bu albüm ile istediği başarıyı elde etmiştir. Bu başarıların ardından Peker Müzik adlı plak şirketini kurmuştur. Daha birçok albüm çıkararak müzik hayatını sürdürmektedir. Peker'in ilk yaptığı evlilikten Burak Peker isimli bir oğlu olmuştur. Oğlu evlenmiş 16 Kasım 2015' de kendi ismini taşıyan bir erkek torunu olmuştur. 1986 yılında ikinci evliliğini yapmış ve 1990' da ayrılmıştır. Üçüncü evliliğini ise menajeri Arzu Öztoprak'la yapmıştır. Ayrıca Hakan Peker bir dönem POPSAV başkanlığını yapmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar