için kaldı

Hadise'den aşk açıklaması: Eğleniyoruz

Şarkıcı Hadise, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu.

Hadise'den aşk açıklaması: Eğleniyoruz
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 14:21

Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulunan şarkıcı Hadise, adının aşk dedikodularına karıştığı Beyazıt Öztürk ve Altın Kelebek töreninde giydiği kıyafeti eleştiren Cem Yılmaz hakkında konuştu.

Hadise, annesinin intihara teşebbüsünü basına açıkladığı için küstüğü Nur Yerlitaş’la ilgili de açıklamalarda bulundu.

"Cem Yılmaz'a kızmadım"

Hadise, “Çok güzel bir geceydi. Her kıyafeti herkes beğenmek zorunda değil. Beğenen oldu beğenmeyen oldu” dedi. Şarkıcı, Altın Kelebek ödül töreninde bir anda sahneye çıkarak kendisi hakkında esprili yorum yapan Cem Yılmaz'a kızmadığını dile getirerek “Zaten arkadaşlar ben nasıl güldüm gördünüz. Canlı yayında alkışladım.” yanıtını verdi.

"Murat Boz ile yazdınız şimdi Beyaz gelince..."

Hadise, Beyazıt Öztürk ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili de konuştu. Hadise, “Yok hayır öyle bir şey yok arkadaşlar. Öyle bir şey olsa anlarsınız. Yıllardır beni Murat Boz ile yazdınız şimdi Beyaz gelince Beyaz ile yazıyorsunuz. Güzel anlar yaşıyoruz, eğleniyoruz. İster istemez böyle şakalar çıkıyor. Öyle bir şey olsa gerçekten söylerim” dedi.

"Nur Yerlitaş canlı yayında özür dilesin"

Hadise, “Modacı Nur Yerlitaş ile barışır mısınız?” sorusuna gülerek “Bu soruyu beklemiyordum” dedi. Ünlü şarkıcı, Nur Yerlitaş hakkında; “Ben bu konuyla ilgili yazılı açıklama yaptım. Bu konuyu tekrar gündeme getirmek gereksiz… Orada açıklamamda söylediğim gibi benim özelime hiç kimse ki kendisini çok fazla tanımıyorum. Bir iki kere karşılaştım. Benim özelimi hiç kimse canlı yayında anlatamaz. Bu hadsizlik bu saygısızlık ve ben bunu yazılı biçimde dile getirdim. Nasıl kalkıp canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye'ye anlattıysa tekrar canlı yayına bağlanıp tüm Türkiye’nin önünde özür dilesin” ifadelerini kullandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar