Gigi Hadid ve koltuk altı kılları sosyal medyada gündem

Victoria's Secret meleği top model Gigi Hadid'in bir dergi için verdiği pozlar gündem oldu. 22 yaşındaki modelin koltuk altı kıllarıyla verdiği poz tartışma yar

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:46
13 Aralık 2017 Çarşamba 12:52

22 yaşındaki model Gigi Hadid, Love dergisinin geleneksel yeni yıl videolarından biri için kamera karşısına geçti. Victoria's Secret meleği Hadid'in koltuk altı kıllarıyla verdiği poz ise gündem oldu. Gigig Hadid'in çok konuşulan pozu kimilerince ihmalkarlık olarak değerlendirilirken, bazı hayranları da başkaldırı değerlendrmesinde bulundu.

Love dergisine poz veren Gigi Hadid, kırmızı spor kıyafetleriyle poz verdi. Hadid'in koltuk altı kıllarıyla verdiği pozlar ise hayranlarını ikiye böldü. Bazıları top modelin beden temizliğine daha fazla önem göstermesi gerektiğini ileri sürerken, bazıları da onun bu doğal haliyle kamera karşısına geçmesini feminist bir yaklaşımla değerlendirip başkaldırı olarak yorumladı.

Feministler başta olmak üzere bir kesim, Gigi Hadid'in koltuk altı tüylerini almadan kamera karşısına geçmesinin kadına dayatılan toplumsal kurallara bir başkaldırı olarak nitelendirdi.

Gigi Hadid'in koltuk altı kılları sosyal medyada gündem:

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar