Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir?

Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir? Sorusu dizinin ilk bölümünün 26 Haziran'da yayınlanacağı duyurulması ardından merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir? Sorusunun yanıtını sizler için derledik.

Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
21 Haziran 2018 Perşembe 17:44

Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir? Sorusu Erkenci Kuş dizisinin 26 Haziran Salı günü saat 20:00'da yayınlanacağı duyurulması sonrası merak konusu oldu. Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Erkenci Kuş dizisinin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Can Yaman, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Ali Yağcı gibi isimler yer alıyor. İşte Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir? Sorularının yanıtı.

Güliz Yıldırım (Sibel Şişman)

Ajansta sekreter. Şirkette olan her şeyden haberi var. Dedikoduyu sevse de işinde o kadar iyi ki ajansın vazgeçilmez elemanı. Girişken, meraklı, tuttuğunu koparan, işveli, neşeli bir kız.

Erkenci Kuş dizisinin Güliz Yıldırım'ı Sibel Şişman Kimdir?

Star TV ekranlarında her perşembe saat 20:00'da yayınlanan ve izlenme rekorları kıran "Siyah İnci" dizisinde Melehat ''Meloş'' karakterini canlandıran güzel oyuncu Sibel Şişman kimdir?

Güzel oyuncunun Siyah İnci dizisinde ekranlara gelişi şöyle gelişti; Aziz hapse girmişti ve onu bıçaklamak isteyen birisini son anda engelleyen kişiye, aziz iyilik amaçlı ne istersen söyle demişti. O da ''kız kardeşim var onu korur musun ben hapisteyken'' demişti. O kız kardeş Sibel Şişmandı. Güzel oyuncu mahallenin dilinde dolaşan ve erkeklerle farklı anılan ''Melahat'' yani ''Meloş'' karakterini oynayacak.

Aziz'in evine yardımcı olarak alacağı Meloş çoğu kişiyi kendisine hayran bırakacak gibi gözüküyor.

Sibel Şişman'ın Twitter sayfasında çok sayıda takipçisi olmasa da, İnstagram hesabında 10 bin üzerinde takipçisi bulunmakta. Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman gibi ünlü isimlerle bir arada olacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

erdal erman amasya En beğenilen yorum
merhaba erkenci kuşlarda seni çok ama çok seviyorum ve tanıdığımada çok ama çok sevindim yüce mevlam övmüşte yaratmış
erdal erman amasya
sen benim herşeyden çok ama çok sevdiğim birisisin iple çekiyorum erkenci kuş dizisini çok müthiş sexisin yüce mevlam övmüşte yaratmış
erdal erman amasya
bana bi imzalı resmini gönderirmisin,çok sevinirim,erdal erman istasyon cad huzur apt no 11 kat 1 daire 3 05100 amasya
erdal erman amasya
o sexi güzelliğinle çok ama çok müthiş birisisin beni hayran bıraktın ve delicesine herşeyden çok ama çok seviyorum