Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle

Eli Türkoğlu kimdir? sorusunun cevabı ve Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle bilgileri haberimizde! Eli Türkoğlu Instagram'da paylaştığı videolarla fenomen oldu. İşte Eli Türkoğlu kimdir? sorusunun cevabı ve Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle bilgileri...

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 15:49

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle. Eli Türkoğlu Instagram adlı dijital platformda yayınladığı videolar ile kısa sürede fenomen hale gelmişti. Eli Türkoğlu, Oğuzhan Uğur'un YouTube kanalına konuk olduktan sonra popülerliğine popülerlik katan Tuğçe Kandemir ile 'Bu Benim Öyküm' şarkısına düet yaptı. Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' şarkısının amatör kaydıyla milyonlarca kişiye ulaşan Tuğçe Kandemir'in profesyonel kaydı en çok merak edilen konular arasında yer aldı. Şarkıda Eli Türkoğlu ile featuring yapan Tuğçe Kandemir, YouTube adlı dijital platformun trend listelrinde 13. sıradan giriş yapmıştı. 6 saatte yarım milyon dinlenme oranına ulaşan Eli Türkoğlu'nun başarısı başarısı birçok insan tarafından takdir ediliyor. Peki ya Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle haberin devamında. 

ELİ TÜRKOĞLU KİMDİR?

Öyküm parçasında Tuğçe’yle düet yapan Eli Türkoğlu, geleceğin parlak yeteneklerinden. Konservatuvarda okuyan Eli, güçlü sesiyle, gitar ve piyanodaki yeteneğiyle sosyal medyada en çok aranan ve dinlenen genç yeteneklerinden biri. Eli Türkoğlu’nun, Tuğçe Kandemir gibi sosyal medyada şimdiden gönüllere taht kurduğu izlenme sayılarından belli oluyor. İki ses, son günlerde sosyal medyada herkesin kendi yorumunu kaydedip paylaştığı Bu Benim Öyküm adlı parçayı muhteşem bir düetle müzikseverlerle paylaşmanın heyecanı içinde olduklarını söyledi.

Eli Türkoğlu feat. Tuğçe Kandemir - Bu Benim Öyküm dinle 'Bu Benim Öyküm' şarkı sözleri

Söz & Müzik: Tuğçe Kandemir Düzenleme: Özkan Meydan & Alican Özbuğutu Yönetmen: Mustafa Özen

"Bu Benim Öyküm" şarkı sözleri ile

Sabah uyandım yanımda yoksun.

Solumda bir acı

Senden yoksun.

Soluksuz kaldım köşelerde.

Yalnızım sanki yorgun.

İnan değildi sonsuz.

Bitti gitti seyrettik aşkı

Sanmışım yolu yordamı bu

Böyle yazılmadı ya da ben öyle kandım

Şimdi tek başımayken kimin öyküsü bu?

Bu benim öyküm birazcık yaralı

Kalbimin pek çok yeri yamalı

Kan akar kanadımdan

Düşer yere yere kalanım

 


ELİ TÜRKOĞLU İÇİN SOSYAL MEDYADA YAZILANLAR...

İlk defa duyduğum şarkıcı. bu benim öyküm isimli şarkıyı tuğçe kandemir ile beraber seslendirmişler. tuğçe kandemir tek başına söylese daha hoş olurdu gibime geliyor. hem söz-müziği'de kendisine ait zaten. herhalde parasızlıktan ortak bir şeyler yapmak zorunda kaldı.

Yeni gördüğüm şarkıcı sanırım.

Tuğçe kandemir'in hit şarkısına durduk yere ortak olup prim yapan şahsiyet. söz müzk kızın olmasına, hatta halihazırda iyi izlenen bir kaydı da olmasına rağmen kızı resmen figüran olarak kullanmış ya la.

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle

ELİ TÜRKOĞLU'NUN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARDAN BİRKAÇI

Eli Türkoğlu sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı fotoğraflarla binlerce takipçiye uğraşıyor. Her fotoğrafına ortalama 10 bin beğeni geliyor.

İşte onlardan bazıları...

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle

Eli Türkoğlu kimdir? Eli Türkoğlu 'Bu Benim Öyküm' dinle

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar