için kaldı

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe Proje albümü dinle

Yıldız Tilbe'nin uzun yıllardır planan proje albümünün çalışmaları tamamlandı. Peki ama Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar adlı proje albümü çıktı mı? Yıldız Tilbe Proje albümü dinle ile ilgili detaylar haberimizde.

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe Proje albümü dinle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
17 Mayıs 2018 Perşembe 14:05

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkıcılar var. Yıldız Tilbe Proje albümü.

Uzun bir süredir merakla beklenen Yıldız Tilbe'nin Proje albümü çok yakında çıkacak. Bütün hazırlıkların başarıyla tamamlandığı söyleniyor. Hatta geçtiğimiz günlerde lansman partisi de yapılmış durumda. Peki ama Yıldız Tilbe'nin proje abümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar adlı proje albümü çıktı mı? Yıldız Tilbe'nin proje albümüyle ilgili bütün detaylar haberimizde. 

Yıldız Tilbe'nin proje albümünün adı ney?

Yıldız Tilbe'nin proje albümünün adı Yıldızlı Şarkılar. 

Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar adlı proje albümü çıktı mı?

Henüz Yıldız Tilbe'nin proje albümü çıkmadı ama şarkıların tanıtım videosu yayımlandı. Yıldız Tilbe'nin proje albümünün 15 gün içinde çıkacağı konuşuluyor. 

Yıldız Tilbe'nin proje abümünde hangi sanatçılar var?

Aleyna Tilki feat. Emrah Karaduman, Asil Gök, Bahadır Tatlıöz, Berkay, Cem Belevi, Ceylan Ertem, Demet Akalın, Deniz Seki, Derya Uluğ, Ece Seçkin feat Ozan Doğulu, İrem Derici, İntizar, Koray Avcı, Kutsiz, Linet, Mabel Matiz, Merve Özbey, Murat Dalkılıç, Mustafa Ceceli, Niran Ünsal, Edis, Emre Kaya, Elif Kaya, Ferhat Göçer, Gülşen, Hakan Altun, Hande Yener, Işın Karaca, İlyas Yalçıntaş, Oğuzhan Koç, Röya, Selim Çaldıran, Serdar Ortaç, Sibel Can, Simge Sağın, Zara, Zerrin Özer, Yıldız Tilbe gibi isimler Yıldız Tilbe'nin proje albümünde birçok şarkıyı seslendirdi. 

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi şarkılar var, hangi şarkılar yeniden seslendirilecek?

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde Yalnız Çiçek, Hastayım Sana, Bir Alo De, Vursalar Ölmem, Aşkın İçinde Aşk Var, İlan-ı Aşk, Aşk Laftan Anlamaz Ki, Beni Benden Alırsan, Ayrılığın Yükü, Vazgeçtim, Bin Dereden, Gülüm, Ummadığım Anda, Çok Zor, Sevgilim Yeminliyim, Değilsin, Vuracak, Sevdaın Tadı, Sana Değer, Kış Güneşi, Buz Kırağı, Seni Seve Seve, Çabuk Olalım Aşkım, Delikanlım, Dayan Yüreğim, Kış Güneşi, Dillere Desten, Arzular Arsız, Çat Kapı, Ummadığım Anda, Sanki Buradasın, Haberi Olsun, Sor, Emi, Zaten Aşığım, Dili Ballım, Ama Evlisin, Taraf adlı şarkılar yeniden seslendirilecek. 

Peki Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi şarkılar hangi şarkıyı söyleyecek?

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde, Aleyna Tilki feat. Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek Asil Gök - Hastayım Sana Bahadır Tatlıöz - Bir Alo De Berkay - Vursalar Ölmem Cem Belevi - Aşkın İçinde Aşk Var Ceylan Ertem - İlan-ı Aşk Demet Akalın - Aşk Laftan Anlamaz Ki Deniz Seki - Beni Benden Alırsan Derya Uluğ - Ayrılığın Yükü Ağır Ece Seçkin feat. Ozan Doğulu - Vazgeçtim İrem Derici - Bin Dereden İntizar - Gülüm Koray Avcı - Ummadığım Anda Kutsi - Çok Zor Linet - Sevgilim Yeminliyim Mabel Matiz - Değilsin Merve Özbey - Vuracak Murat Dalkılıç - Sevdanın Tadı Mustafa Ceceli - Sana Değer Niran Ünsal - Kış Güneşi Edis - Buz Kırağı Emre Kaya - Seni Seve Seve Elif Kaya - Yar Ferhat Göçer - Çabuk Olalım Aşkım Gülşen - Delikanlım Hakan Altun - Dayan Yüreğim Hande Yener - Kış Güneşi Işın Karaca - Dillere Destan İlyas Yalçıntaş - Arzular Arsız Oğuzhan Koç - Çat Kapı Röya - Ummadığım Anda Selim Çaldıran - Sanki Buradasın Serdar Ortaç - Haberi Olsun Serkan Kaya - Sor Sibel Can - Emi Simge Sağın - Zaten Aşığım Zara - Dili Ballım Zerrin Özer - Ama Evlisin Yıldız Tilbe - Taraf toplamda 39 şarkı var.

Yıldız Tilbe Proje albümü dinle

Yıldız Tilbe'nin proje albümünden çıkış şarkısı hangi şarkı olacak?

Çıkan haberlere  bakıldığında Yıldız Tilbe'nin proje albümünün çıkış şarkısı Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek şarkısı olacak, şarkının klibi çekildi. 

Aleyna Tilki feat Emrah Karaduman - Yalnız Çiçek şarkı sözleri, dinle

O derin uçurumlarda açan 
Dikeni zehirli yalnız çiçek 
Suç olur muydu seni bir kez koklayıp ölmek 

Fırtına olsam kırsam dikenini 
Yüreğimle dokunsam çiçeğine 
Bu inat bu dik bakış neden gözlerime 

Kendini bırak bırak artık benim cennetime 

Ayrı iklimsin ne çare 
Ben sana vurgun biçare 
Sarardım soldum hasretinle 

Ayrı iklimsin apayrı 
Sert soğuklar mağrur sevdalı 
Kavrulup yanarım be niye... 

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe Proje albümü dinle

Yıldız Tilbe'nin proje albümünde hangi sanatçılar ve şarkılar var? Yıldız Tilbe Proje albümü dinle

Yıldız Tilbe, İrem Derici'nin kafasını ısırdı, nasıl tanıştılar?

‪Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkılar albümünde yer alan İrem Derici ilginç açıklamalar yaptı. İrem Derici, Yıldız Tilbe ile tanışma anını "Bir davette biri kafamı ısırdı. Canım çok yandı. Bir baktım ki benim deli ablam Yıldız Tilbe. Daha sonra stüdyoya girdik, ortaya muhteşem bir şey çıktı."‬ cümleleriyle anlattı.

Yıldız Tilbe'nin proje albümünün çıkışı ertelenmişti

Akşam'ın haberine göre bu ay çıkması beklenen Yıldız Tilbe’nin albümüne Tarkan gecikmesi! Hande Yener, Demet Akalın, ve Sibel Can gibi isimlerin yer aldığı şarkıcının projesi ertelendi. Bu gecikmenin nedenin de Tarkan olduğu ortaya çıktı.

PROJEDE SEZEN AKSU SÜRPRİZİ

Şimdilerde baba olmanın heyecanını yaşayan Megastar, albümde kendine uygun bir Tilbe şarkısı bulamadı. Albümün tamamlanamaması üzerine çıkış tarihi ertelendi. Bu arada projenin yeni sürprizi Sezen Aksu oldu. Geçtiğimiz günlerde Tilbe’yle 16 yıllık küslüğüne son veren Aksu, Tilbe’nin sevilen bir parçasını seslendirecek.

ÇIKIŞI ERTELEDİ

Mart ayı içinde çıkması beklenen albümün çıkış tarihi net değil.

İddialara göre 17 Mayıs

Birçok ünlü şarkıcının bir araya gelerek Yıldız Tilbe proje albümünde yer aldığı çalışma merakla bekleniyor. Üzerinde uzun bir süre çalışan Yıldız Tilbe nihayet sona yaklaştı ve 17 Mayıs'ta Volume-1 ve Volume-2 olmak üzere iki cd'lik albümüne kavuşuyor. Özdemir Plak etiketiyle 17 Mayıs'ta piyasada olacak.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar